ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Boots apotheek

Boots apotheek

Voorop in de zorg

Innovatie en durf

Een Boots apotheek onderscheidt zich door de unieke combinatie van health en beauty. Dit maakt Boots in Nederland tot het meest vernieuwende apotheekconcept. Met een flink aantal gerenommeerde eigen merken in health en beauty zoals bijvoorbeeld No 7 en ons Boots eigen merk en met een zeer uitgebreid aanbod zelfzorgmiddelen in een ruim opgezette, overzichtelijke apotheek wordt elke klantvraag beantwoord. En dat is belangrijk, want de klant staat bij Boots altijd voorop. Klantfocus is dan ook een belangrijk onderdeel van onze merkstrategie. Een toekomstperspectief met meerwaarde voor klant en apotheek.

Werken bij Boots apotheek

Binnen onze Boots Apotheken zijn we continu op zoek naar enthousiaste medewerkers van verschillende functies die ons team willen komen versterken. 

We bieden niet alleen verschillende functies in onze apotheekvestigingen, zoals Beherend Apotheker, Registratie Apotheker, Apothekersassistent en aanvullend ondersteunend medewerkers.

Maar ook in onze callcenter of op ons hoofdkantoor bieden we meerdere functies, waaronder apothekersassistente of medewerker e-commerce.

Binnen Boots Apotheek Nederland vinden wij het belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten. We gaan daarom graag met je in gesprek om te kijken of je bij ons bedrijf of een van onze functies past.

Bekijk hier onze actuele vacatures

Beherend en Tweede Apotheker

Apothekersassistent

BBL / stagiaire

Staat je stage er niet bij, ga dan naar de pagina van het stagebureau alliance-healthcare.nl/stagebureau

Algemeen ondersteunend medewerker

Hoofdkantoor/landelijk support team

 

De baan die je zoekt niet gevonden?

Boots apotheek is altijd op zoek naar nieuwe collega's, dus stuur gerust jouw open sollicatie naar ons.


Boots logo