ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Campus

Gloednieuwe campus Alliance Healthcare in het teken van duurzaamheid.

Alliance Healthcare opent binnenkort de deuren van een nieuw hoofdkantoor en een spiksplinternieuw distributiecentrum voor Alloga in Veghel. Het nieuwe pand van Alloga wordt een hypermodern distributiecentrum. Zowel qua duurzaamheid, logistieke technieken en efficiency. Hierover valt natuurlijk heel veel te vertellen en dat doen wij dan ook graag in onze vlog serie: Vlog uit Veghel  Bekijk hieronder de video's. P.S. er komen telkens nieuwe video's bij!

Campus vlog 5: Duurzaam en circulaire kantoor. Bekijk hier de video.

Vlog 5 duurzaam en circulair kantoor

Campus vlog 4: De voordelen voor de klanten van Alloga. Bekijk hier de video.

Alliance Healthcare en Alloga Campus - vlog nummer 4

Campus vlog 3: GDP staat voorop. Bekijk hier de video.

Campus Vlog 3: GDP      

Campus vlog 2: duurzaamheid. Bekijk hier de video.

Alliance Healthcare Campus Vlog 2

Campus vlog 1: hoogste punt.  Bekijk hier de video.

Alliance Healthcare Campus Vlog 1

 

Kalman Petro  (managing director Alliance Healthcare Nederland): “We groeien momenteel gestaag door in klanten en omzet. Om ruimte te geven aan onze ambities en de groei van ons bedrijf, gaan wij verhuizen naar een modern en duurzaam hoofdkantoor en distributiecentrum voor Alloga. Hiermee zijn we weer klaar voor de toekomst”.

Alliance Healthcare wil de snelle groei van het bedrijf op een duurzame manier versterken. Daarom is met de ontwikkeling van de hypermoderne campus gedacht aan zaken als BENG, BREAAM-NL, een gasloze ‘all-electric’ klimaatinstallatie, triple HR+++-glas, daglicht -en bewegingsgestuurde LED-verlichting, zonnepanelen en een energie-monitor-beheersysteem. De ‘Green Deal’, waar Alliance Healthcare aan deelneemt, helpt het bedrijf om de duurzame plannen uit te voeren.

Bovendien zullen de medewerkers straks gebruik kunnen maken van drie grote overdekte fietsenstallingen met laadpunten voor elektrische fietsen, daar komt bij dat zeventig oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar zullen zijn. Een parkachtige kantoortuin met picknickplaatsen en wandelpaden maakt het totaalplaatje ook letterlijk groen. 

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier video's van ons nieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum.

Concept nieuwbouw Alliance Healthcare en Alloga                Eerste paal Alliance Healthcare en Alloga                  Alliance Healthcare en Alloga drone video Veghel           

Bekijk hier de impressie                       Bekijk hier de eerste paal                      Bekijk hier terrein vanuit de lucht

 

Alloga Alliance Healthcare vanuit de lucht januari 2022                 

De bouw vanuit de lucht 
(januari 2022)

Over Alloga

Thomas Morshuis (managing director Alloga): “Ons nieuwe distributiecentrum maakt het mogelijk om de snelle groei van Alloga verder vorm te geven. Zodoende kunnen we onze logistieke dienstverlening voor onze farmaceutische partners op topniveau blijven leveren”

Alloga is actief in dertien landen in Europa en is marktleider in specialistische dienstverlening in supply chain-oplossingen voor de gezondheidszorg.  

Het nieuwe, ultramoderne magazijn voor Alloga voldoet aan alle GDP-eisen en maakt beveiligde opslag mogelijk van farmaceutische producten met gecontroleerde kamertemperatuur (15-25˚C), gekoeld (2-8˚C) en ingevroren (-20˚C).

Het pand, met een totale oppervlakte van ongeveer 71.000 m2, wordt verwezenlijkt op een perceel van ruim 131.000 m2 op bedrijventerrein Foodpark Veghel. Logistiek vastgoedspecialist WDP ontwikkelt en VDR Bouwgroep realiseert het project .

 

                                                                                               Greendeal Zorg

  

Corporate banner Alliance Healthcare Nederland