ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Stephar

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar

Continuïteit in zorg door de kracht van Europa

De apotheek moet de klant vertrouwen kunnen bieden. Daarbij hoort ook continuïteit. Nu de marges onder druk staan, zoekt de apotheek dan ook naar manieren om het bedrijfsrendement op een verantwoord niveau te houden. Stephar helpt daarbij door binnen Europa zorgvuldig en verantwoord eurospecialités te selecteren. Continuïteit in levering en in veiligheid en vertrouwdheid voor de patiënt staan daarbij voorop. Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Stephar? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Teamlead (40 uur per week) Locatie: Krimpen a/d IJssel

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling productie en logistiek bij Stephar in Krimpen aan den IJssel zijn wij, per direct op zoek naar een

Teamlead (40 uur per week)

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van werkzaamheden met betrekking tot de logistieke en productie werkzaamheden. Je houdt je bezig met het ompakken en verpakken van diverse farmaceutische producten. Daarnaast draag je zorg voor het verzamelen en verzendklaar maken van producten ten behoeve van de Nederlandse markt zodanig dat aan kwaliteits- en kwantiteitsnormen (GxP/FMD) wordt voldaan.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het leiden van shiftstarts, uitwisselen en/of overdragen van informatie, initiëren en coördineren van dagelijkse verbeteringen.
 • Input leveren voor de optimale planning c.q.  bezetting in relatie tot het werkaanbod en capaciteiten van medewerkers
 • Inwerken van nieuwe medewerkers, blijvend instrueren en controleren van medewerkers.
 • Motiveren en feedback geven aan medewerkers. Aanspreken van medewerkers over hun prestaties en gedrag; rapporteren van afwijkingen aan leidinggevende.
 • Voeren van functionerings-, beoordelings- en verzuimgesprekken inclusief vastleggen en opvolging
 • Input geven aan en afstemmen van de planning van inzet medewerkers en vrije dagen
 • Het regelen van uit te voeren werkzaamheden op basis van bezetting en werkaanbod, zodanig dat op efficiënte wijze gebruik wordt gemaakt van personeel en middelen.
 • Continue uitvoeren van procesbewaking. Het toezien op de uitvoering van de werkzaamheden in kwalitatieve en kwantitatieve zin, controleren van de voortgang. Verzorgen van personele rapportages binnen de afdeling.
 • Controleren van het ompak proces aan de hand van protocollen en kwaliteitsnormen (GMP).
 • Corrigeren en rapporteren van afwijkingen binnen aangegeven kaders.
 • Zorgdragen voor een schone en ordentelijke omgeving en het toezien op naleving van regels inzake orde, netheid en veiligheid
 • Signaleren en coördineren van verstoringen in het productieproces.
 • Bespreken van structurele problemen in het werkproces met leidinggevende en het doen van voorstellen ter verbetering

Wie zoeken wij?

 • MBO-  werk- en denkniveau
 • Kennis van kwaliteitsnormen (GxP) en FMD
 • Kennis van voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid
 • 1-3 jaar relevante ervaring

Solliciteer!
Spreekt deze functie jou aan, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via deze sollicitatie link 

 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Holger Tieman (Operations manager Stephar) via 06-34107174.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1800 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!