ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Stephar

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar

Continuïteit in zorg door de kracht van Europa

De apotheek moet de klant vertrouwen kunnen bieden. Daarbij hoort ook continuïteit. Nu de marges onder druk staan, zoekt de apotheek dan ook naar manieren om het bedrijfsrendement op een verantwoord niveau te houden. Stephar helpt daarbij door binnen Europa zorgvuldig en verantwoord eurospecialités te selecteren. Continuïteit in levering en in veiligheid en vertrouwdheid voor de patiënt staan daarbij voorop. Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Stephar? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures

 • Teamleider (40 uur per week)  Locatie: Krimpen a/d IJssel
 • Senior Exportmanager (36-40 uur)  Locatie: Krimpen aan den IJssel

Teamleider (40 uur per week) Locatie: Krimpen a/d IJssel

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling productie en logistiek bij Stephar in Krimpen aan den IJssel zijn wij, per direct op zoek naar een

Teamleider productie & logistiek (40 uur per week)

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 20 fte die zich bezig houdt met logistieke en productie werkzaamheden. Het team houdt zich bezig met het ompakken en verpakken van diverse farmaceutische producten. Daarnaast draagt het team zorg voor het verzamelen en verzendklaar maken van producten ten behoeve van de Nederlandse markt zodanig dat aan kwaliteits- en kwantiteitsnormen (GxP/FMD) wordt voldaan.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het leiden van shiftstarts, uitwisselen en/of overdragen van informatie, initiëren en coördineren van dagelijkse verbeteringen. Het dagelijks sturing geven.
 • Input leveren voor de optimale planning c.q.  bezetting in relatie tot het werkaanbod en capaciteiten van medewerkers
 • Motiveren en feedback geven aan medewerkers. Aanspreken van medewerkers over hun prestaties en gedrag; rapporteren van afwijkingen aan leidinggevende.
 • Continue uitvoeren van procesbewaking. Het toezien op de uitvoering van de werkzaamheden in kwalitatieve en kwantitatieve zin, controleren van de voortgang. Verzorgen van personele rapportages binnen de afdeling.
 • Corrigeren en rapporteren van afwijkingen binnen aangegeven kaders.
 • Zorgdragen voor een schone en ordentelijke omgeving en het toezien op naleving van regels inzake orde, netheid en veiligheid
 • Signaleren en coördineren van verstoringen in het productieproces.
 • Bespreken van structurele problemen in het werkproces met leidinggevende en het doen van voorstellen ter verbetering

Wie zoeken wij?

 • MBO-  werk- en denkniveau
 • Kennis van kwaliteitsnormen (GxP) en FMD
 • Kennis van voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid
 • 1-3 jaar relevante ervaring

Arbeidsvoorwaarden
Alliance Healthcare kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand en een bonusregeling. De kandidaat start aanvankelijk op een jaarcontract met de intentie om bij goed functioneren omgezet te worden naar vast.

Solliciteer!
Spreekt deze functie jou aan, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via onderstaande sollicitatie link.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Holger Tieman (Operations manager Stephar) via 06-34107174.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1800 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Senior Exportmanager (36-40 uur) Locatie: Krimpen aan den IJssel

Onze Purchase afdeling is voor de parallelmarkt (Stephar) op zoek naar een scherpe, ervaren en commercieel georiënteerde

Senior Exportmanager (36-40 uur)


Wat verwachten wij van jou?

Als Senior exportmanager ben jeverantwoordelijk voor alle activiteiten rondom de export binnen EU en verkopen van ingekochte Nederlandse en buitenlandse geneesmiddelen, zodanig dat verwachte bijdrage aan afzetdoelstellingen wordt gerealiseerd. Kern van de functie is het bewerken van de markt, opbouwen van duurzame relaties en zorgdragen voor het behalen van de verkoopdoelstellingen.

In samenwerking met andere afdelingen binnen Alliance Healthcare draag je zorg dat vanuit een hoge kwaliteitsstandaard medicijnen op de Europese markt worden verkocht.

 • Activiteiten die onderdeel van de functie uitmaken zijn:
 • In kaart brengen commerciële mogelijkheden binnen Europa
 • Contacten leggen met bestaande en nieuwe klanten
 • Onderhandelen
 • Bewaken exportvolumes
 • Opstellen exportbeleid

Wie zoeken wij?

 • Je hebt HBO/ WO werk- en denkniveau
 • Je bent commercieel, snel van begrip en handelen
 • Je bent zelfstandig, flexibel, integer en stressbestendig
 • Minimaal 5 jaar relevantie werkervaring als (Senior) exportmanager;
 • Je beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een proactieve werkhouding;
 • Je hebt goed ontwikkelde organisatiepolitieke alsmede interpersoonlijke antennes.

Wat bieden wij?

Alliance Healthcare biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, onkostenvergoeding en bonusregeling. Er zijn jaarlijkse opleidingsmogelijkheden en wij bieden door onze omvang en diversiteit vele doorgroei opties.

Geïnteresseerd?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV aan ons te sturen via deze sollicitatie-link.


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Erik Brouwer, HR Business Partner op het telefoonnummer 06-43068454.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.


In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nlwww.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!