ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Stephar

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar

Continuïteit in zorg door de kracht van Europa

De apotheek moet de klant vertrouwen kunnen bieden. Daarbij hoort ook continuïteit. Nu de marges onder druk staan, zoekt de apotheek dan ook naar manieren om het bedrijfsrendement op een verantwoord niveau te houden. Stephar helpt daarbij door binnen Europa zorgvuldig en verantwoord eurospecialités te selecteren. Continuïteit in levering en in veiligheid en vertrouwdheid voor de patiënt staan daarbij voorop. Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Stephar? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures

  • Junior exportmanager - 40 uur per week (standplaats Krimpen a/d Ijssel)

Junior exportmanager (40 uur) - tijdelijk

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons Purchase team in Krimpen a/d IJssel zijn wij tijdelijk op zoek naar een

Junior exportmanager (40 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Samen met de senior export manager het ontwikkelen en uitvoeren van een accountplan Stephar export. Het volgen van marktontwikkelingen en vervolgens hierop anticiperen om zo de vooraf gestelde doelstellingen te realiseren. Stephar is een groeiende organisatie en steeds verder op zoek naar kansen en mogelijkheden binnen het marktsegment. Je rapporteert aan de Head of Purchase en krijgt een contract voor 7 maanden.

Wie zoeken wij?
Je komt net uit de schoolbanken, of hebt al enige jaren ervaring. Daarnaast ben je enthousiast, creatief, proactief en hebt de commerciële drive om tot verbeterde resultaten te komen.  Je bent een teamplayer die gemotiveerd is om de kansen te benutten die we als organisatie binnen deze markt hebben. In deze functie werk je intensief samen met de senior export manager.

Om succesvol te kunnen zijn beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Zeer goede kennis van MS office (in het bijzonder van Excel)


Geïnteresseerd? 
Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Joost Adriaans, Head of Purchase (06-51040325) of Susan Adding, HR Business partner (06-28349211).

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. 

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nlwww.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!