ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Stephar

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar uw specialist in parallel merkgeneesmiddelen

Stephar

Continuïteit in zorg door de kracht van Europa

De apotheek moet de klant vertrouwen kunnen bieden. Daarbij hoort ook continuïteit. Nu de marges onder druk staan, zoekt de apotheek dan ook naar manieren om het bedrijfsrendement op een verantwoord niveau te houden. Stephar helpt daarbij door binnen Europa zorgvuldig en verantwoord eurospecialités te selecteren. Continuïteit in levering en in veiligheid en vertrouwdheid voor de patiënt staan daarbij voorop. Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Stephar? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures

 • Import manager - 40 uur per week (standplaats Den Bosch)

Import manager (40 uur)

Alliance Healthcare is op zoek naar een

Import Manager

Medicijnen. Iedereen heeft ze vroeg of laat weleens nodig. Maar hoe komen ze eigenlijk op de markt en wie zorgt dat alleen de beste producten in de schappen liggen? Dat doe jij als import manager bij Alliance Healthcare Nederland. Jij krijgt de kans in heel Europa relaties op te bouwen in de farmaceutische markt. Met als doel commerciële kansen te vinden én te benutten.

Commercie in farmacie
Commerciële kansen, jij ziet ze én jij pakt ze. En daarbij kijk je over onze landsgrenzen heen. Jij maakt als import manager de beste commerciële keuzes. Je vindt kansen en maakt de vertaalslag naar voorstellen voor strategische positie en propositie. Mogelijkheden en risico’s weeg je daarbij zorgvuldig tegen elkaar af. Daarbij neem je verantwoording voor de import van Euro-specialties buiten Nederland voor de totale Alliance Healthcare-organisatie. Je bouwt netwerken met leveranciers en klanten en onderhoudt deze zorgvuldig. Leveranciers in heel Europa kunnen regelmatig rekenen op jouw bezoek. Ook intern houd je nauw contact met diverse stakeholders. En in relatie tot kansen van nieuwe registraties van geneesmiddelen in Nederland bewaak jij de import van het assortiment op marge en beschikbaarheid. Je houdt je bezig met het:

 • volgen van marktontwikkelingen.

 • opstellen van plannen voor inkoopdoelstellingen. Een belangrijk doel is vergroting van het verkoopvolume.

 • maken van strategische afwegingen in je relatieportefeuille.

 • uitdragen van de verkoopvisie en bijbehorende strategie in al je activiteiten.

 • verkennen en analyseren van inkoopmogelijkheden, aanbiedingen en verkrijgbaarheid.
   

Alliance Healthcare, jouw nieuwe werkgever?
Voor de hele farmaceutische zorgketen is Alliance Healthcare Nederland een uitstekende partner. Van producent tot consument, onze unieke positie maakt dat wij de verschillende behoeftes van stakeholders integreren op weg naar innovatieve oplossingen. Uiteindelijk is de verbindende factor voor alle stakeholders immers gelijk: het welbevinden van de klant. Al jouw toekomstige collega’s anticiperen elke dag op bewegingen in een turbulente markt. Iedereen neemt initiatief zonder aan authenticiteit in te boeten. We kijken allemaal vooruit en gaan voor groei. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van AmerisourceBergen. In de Nederlandse organisatie vind je jouw 1.900 collega’s bij Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Boots apotheek, Alcura, Spits, Alloga en Stephar.
 

Wat breng jij mee?
De farmaceutische markt heeft jouw interesse. Misschien heb je er zelfs al een mooi netwerk. Je hebt in elk geval goede contactuele vaardigheden. En of het nou Engels of Nederlands is, zowel geschreven als gesproken kun jij je verhaal goed brengen. Bovendien ben je ook goed met cijfers en de analyse daarvan. Jij bent commercieel dus getallen en analyses liggen ten grondslag aan alles wat je doet. Daarnaast beschik je over:

 • een hbo-diploma met daarbij hbo+-werk- en -denkniveau.

 • minstens 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare commerciële rol.

 • zeer goede vaardigheden met MS Office, met name Excel.
   

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk mag je voor jouw tijd en energie iets terugverwachten. Op basis van een 40-urige werkweek kun je rekenen op:

 • een interessante zelfstandige functie met ruimte voor ondernemerschap en vrijheid, waarin jij echt het verschil kan maken;

 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;

 • een bonusregeling;

 • 30 vakantie dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • de mogelijkheid om een deel van je tijd vanuit huis te werken in overleg met je manager;

 • flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is;

 • de mogelijkheid om naar keuze fiscaal voordelig producten aan te schaffen via Fiscfree;

 • een goede pensioenregeling;

 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
   

Laat van je horen
Ja hoor, jij weet het zeker. Dit is jouw droombaan. Laat dan van je horen! Stuur je motivatie samen met je cv via onze sollicitatiepagina. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Joost Adriaans, Head of purchase, via 06 - 15 04 03 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.