ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Alloga

Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Alloga

Flexibiliteit in logistieke oplossingen

Een logistieke dienstverlener in de farmacie moet meer in huis hebben dan producten van A naar B vervoeren. Gespecialiseerde kennis van de sector en de producten is een vereiste. Een bedrijf dat delen van het logistieke proces uitbesteedt, wil garanties dat op zorgvuldige wijze met de geneesmiddelen wordt omgegaan. De apotheker of klant die de producten in ontvangst neemt, moet kunnen vertrouwen op een perfecte logistieke afhandeling. En ook de logistieke ondersteuning van clinical trials is gespecialiseerd werk. Alloga Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Alloga? Kijk hier dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Alloga logo

Key Account Manager (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waar je van A tot Z verantwoordelijk bent voor onze Single Wholesale? Wil je de ruimte krijgen en invloed hebben om te bepalen waar en hoe jij groei en verbeterde winstgevendheid gaat realiseren? En wil je ook nog de kans krijgen projecten te doen voor onze 3PL organisatie? Dan is Alliance Healthcare op zoek naar jou!

Voor Alloga in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte

Key Account Manager (40 uur)

In deze rol ligt de nadruk op onze Single Wholesale model met 80% relatiebeheer en 20% acquisitie. Als verantwoordelijke voor deze unieke propositie binnen ons bedrijf heb je veel interne stakeholders. Dit houdt in dat je in staat bent om het ene moment tactische vraagstukken met de directie te bespreken en daarna de details in te duiken voor een order die niet goed door ons systeem heen gaat.

Wij verwachten dat na een gedegen inwerkperiode er voldoende ruime is om ook andere klantgerichte, logistieke projecten op te pakken voor Alloga, de 3PL van Alliance Healthcare. Ook in deze commerciële rol zal de nadruk op relatiebeheer liggen, maar juichen we ideeën voor new business van harte toe en zul je meewerken aan complexe offerte trajecten!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent aantoonbaar handig met systemen en rapportages (vergevorderd in Excel is een harde eis);
 • Je bent sterk in het analyseren van mogelijkheden en de toegevoegde waarde van de business van bestaande klanten en kan op basis daarvan logistieke concepten verder ontwikkelen;
 • Vervullen van een brugfunctie tussen Commercie, Operatie/CS, Finance en Quality intern en het opbouwen en onderhouden van een professioneel extern commercieel netwerk;
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je accounts op basis van een servicegerichte houding;
 • Toetsen en bijsturen van accounts op naleving van gemaakte (contract)afspraken;
 • Realiseren van gestelde doelen in jaarplan.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een collega die invulling geeft aan de term ‘getting things done’. We zoeken een collega met onderscheidend communicatietalent, leiderschap op basis van overtuigingskracht, expertise en een gevoel voor complexe processen. Je bent een interne en externe relatiebouwer en teamplayer met goed gevoel voor commerciële belangen. Je bent proactief en niet bang de status quo ter discussie te stellen.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde WO-opleiding;
 • Circa 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke accountmanagement rol, ervaring in een logistieke organisatie is een must;
 • Affiniteit met data en IT;
 • Affiniteit met pharma en zorglogistiek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?
Alliance Healthcare biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, bonusregeling, telefoon en laptop.

Ben je geïnteresseerd?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen d.m.v. de volgende button.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met David de Wit (Head of Sales and Customer Service Alloga) via 06-53638659 of david.de.wit@alloga.nl of met Dirk Hintzen (HR Business Partner) via 06-34107265 of dirk.hintzen@alliance-healthcare.nl


Meer informatie vind je op op de website www.alloga.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Quality Assurance Specialist

Zorglogistiek van pallet tot patiënt – Alloga blijft groeien en is op zoek naar een ervaren

Quality Assurance Specialist

Wat verwachten wij van jou?
In deze rol ga je samen met de andere QA specialisten, de Responsible Person (RP) en de Qualified Person (QP) het bestaande kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) onderhouden en door ontwikkelen voor Alloga. Alloga is de logistieke dienstverlener van Alliance Healthcare. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van interne audits en daarnaast heb je een belangrijke rol bij externe audits. Daaronder vallen ISO-audits en audits volgens de GDP-richtlijnen. Het registreren van afwijkingen die tijdens interne en externe audits worden geconstateerd en afwijkende prestatie-indicatoren worden door jou bewaakt en samen met de betreffende afdeling afgehandeld. Je communiceert met de klanten over klachten en CAPA’s en over de voortgang van de afhandeling ervan. Je assisteert bij het uitvoeren van validaties, mapping en controles van vervoer- en opslagruimten. Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de kwalitatieve bedrijfsvoering. De taken van de QA Specialist bestaan verder onder andere uit het controleren van documentatie en (gewijzigde) procedures conform de geldende richtlijnen. Tot slot heb je een belangrijke rol bij de implementatie van ons QMS Inception.

Wie zoeken wij?
We zoeken een ambitieuze kandidaat met een achtergrond in Quality, Healthcare en Logistiek. De ideale kandidaat heeft de potentie om door te groeien naar de rol van Responsible Person.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van GDP & ISO 9001. Je bent communicatief vaardig en overtuigend. Dit heb je in eerdere functies al laten zien in contacten met klanten en relaties. Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. Goede beheersing van de Engelse taal en vloeiend Nederlands in woord & geschrift is noodzakelijk.

Voor deze rol dien je 5 dagen per week aanwezig te zijn op onze locatie in Veghel. Wanneer noodzakelijk bezoek je ook onze locaties in Wijchen en Tiel. Jouw hardwerkende collega’s van deze logistieke afdelingen zijn positief ingesteld, zeer pragmatisch en rechtdoorzee.

Ons aanbod
Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een uitstekend salaris.

Ben je geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of andere voorwaarden, dan kun je contact opnemen met: Marije Duyvestijn (Manager QA): 06-11874071 of marije.duyvestijn@alliance-healthcare.nl , Koen Rombouts (Head of QA): 06-39000658 of koen.rombouts@alliance-healthcare.nl of Dirk Hintzen (HR Business Partner): 06-34107265 of dirk.hintzen@alliance-healthcare.nl

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1800 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.