ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Alloga

Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Alloga

Flexibiliteit in logistieke oplossingen

Een logistieke dienstverlener in de farmacie moet meer in huis hebben dan producten van A naar B vervoeren. Gespecialiseerde kennis van de sector en de producten is een vereiste. Een bedrijf dat delen van het logistieke proces uitbesteedt, wil garanties dat op zorgvuldige wijze met de geneesmiddelen wordt omgegaan. De apotheker of klant die de producten in ontvangst neemt, moet kunnen vertrouwen op een perfecte logistieke afhandeling. En ook de logistieke ondersteuning van clinical trials is gespecialiseerd werk. Alloga Marktleider logistiek in de gezondheidszorg

Wilt u onderdeel uitmaken van ons team bij Alloga? Kijk hier dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures

 • Senior Teamleider (fulltime)  Locatie: Veghel
 • Logistiek medewerker (fulltime,parttime & vakantiekrachten) Locatie: Veghel
Alloga logo

Senior Teamleider (fulltime) Locatie: Veghel

Alloga: flexibiliteit in logistieke oplossingen

Een logistieke dienstverlener in de farmacie moet meer in huis hebben dan producten van A naar B vervoeren. Gespecialiseerde kennis van de sector en de producten is een vereiste. Een bedrijf dat delen van het logistieke proces uitbesteedt, wil garanties dat op zorgvuldige wijze met de geneesmiddelen wordt omgegaan. De apotheker of klant die de producten in ontvangst neemt, moet kunnen vertrouwen op een perfecte logistieke afhandeling. En ook de logistieke ondersteuning van clinical trials is gespecialiseerd werk. 

Voor Alloga in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en oplossingsgerichte 

Senior Teamleider (fulltime) 


Wat verwachten wij van jou?
In deze nieuwe rol, die is ontstaan door de sterke groei van Alloga, ben je verantwoordelijk voor alle processen en medewerkers op je eigen afdeling. Samen met je collega teamleiders pak je de verantwoordelijkheid voor de gehele locatie. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen is voor jou een voorwaarde om lekker te kunnen werken. Je mag dan ook de nodige vrijheid van ons verwachten in de uitvoering van je rol. Je ziet problemen als uitdagingen en zoekt actief de samenwerking met onder andere transport, customer service, sales en quality assurance om elke dag weer alle klanten goed te bedienen. 

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een zo effectief en efficiënt mogelijke organisatie van de werkzaamheden in het warehouse. Dit doe je door via diverse communicatiemomenten je team optimaal voor te bereiden en in te zetten. Denk aan dag-starts, werkoverleg, functioneringsgesprekken, etc. Je stuurt onderweg bij op basis van productiviteit, wijzigingen in de planning en procesoptimalisatie. Je rapporteert in deze rol aan de Operations Manager. Verdere werkzaamheden zijn onder andere:

 • Managen van de fysieke goederenstroom en de administratieve verwerkingsprocessen binnen de warehouse organisatie zodanig dat aan de afgesproken commerciële en inhoudelijke afspraken wordt voldaan en maximale efficiency en effectiviteit wordt bereikt.

 • Het zorgdragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve optimale bezetting binnen de gehele locatie voor de lange termijn.

 • Projectleider of deelnemer in grote implementatie- en verbeterprojecten (bijvoorbeeld retentieproject in samenwerking met uitzendbureau, implementatie klanten, etc);

 • Het hebben van klantcontact, inclusief procesverbeteringsprogramma’s in samenwerking met klanten;

 • Verantwoordelijkheid voor de operationele kant van audits van klanten en IGJ;

 • Intensieve communicatie met Transport, Customer Service en QA;

 • Verantwoordelijkheid voor operationele aansturing van circa 20 medewerkers:

  • Expeditie inkomend en uitgaand;

  • Nachtploeg;

  • GMP ruimte;

  • Operations Support Team.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een mensgerichte  leidinggevende, die in multidisciplinair teamverband tot de beste prestaties komt. Je bent besluitvaardig, positief, weet organisaties/mensen in beweging te krijgen en kunt (bewezen) veranderingen begeleiden vanuit een can do mentaliteit.

Je beschikt over

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een logistieke organisatie;

 • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystemen (ILS Manhatten);

 • Een sterk analytisch vermogen, oplossingsgericht en pragmatisch vermogen;

 • Kennis van de richtlijn GDP (Good Distribution Practice) & ISO 9001 is een groot voordeel;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Talent voor klantcommunicatie en relatiebeheer;

 • Aantoonbare ervaring in het werken met data en de visualisatie hiervan.

 

Geïnteresseerd?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Dirk Hintzen (HR Business Partner) via dirk.hintzen@alliance-healthcare.nl of bel/app naar 06-34107265.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes. Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl of op www.alloga.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logistiek medewerker (fulltime, parttime & vakantiekrachten) Locatie: Veghel

Alloga: flexibiliteit in logistieke oplossingen

Alloga is een logistiek dienstverlener in de farmacie. Het werken met geneesmiddelen is gespecialiseerd werk. Een producent die het logistieke proces uitbesteedt aan Alloga wil garanties dat op zorgvuldige wijze met de geneesmiddelen wordt omgegaan. De apotheker of het ziekenhuis die de producten in ontvangst neemt, moet kunnen vertrouwen op een perfecte logistieke afhandeling.

Voor Alloga in Veghel zijn wij op zoek naar hardwerkende, vrolijke en nauwkeurige

Logistiek medewerker (fulltime, parttime & vakantiekrachten) Locatie: Veghel

Wat verwachten wij van jou?
Kwaliteit is het allerbelangrijkste in het werk in ons warehouse. Dat betekent dat het werken volgens procedures, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid bij ons bovenaan staan. Van maandag tot en met vrijdag komen er vrachtwagens vol met medicijnen aan en vertrekken er weer net zo veel met een anders samengestelde lading. Aan jou de taak om de orders samen te stellen volgens de wensen van de klant.

Verder heb je de volgende taken:

 • Op een elektrische palletwagen orders verzamelen (scannen);
 • De orders op een juiste manier verpakken;
 • Het controleren van orders op aantallen en artikelnummer;
 • Verrichten van tellingen;
 • Het netjes houden van het magazijn.


Wie zoeken wij? 
Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het samenwerken met anderen. Elk dag moeten we er samen voor zorgen dat alle medicijnen naar de klant (en patiënt) verstuurd worden. Dat betekent dat je flexibel bent qua inzet op verschillende afdelingen, af en toe een stapje harder moet lopen en het werk niet elke dag precies op dezelfde tijd klaar is. Om de functie succesvol te kunnen doen dien je:

 • Zorgvuldig en nauwkeurig te kunnen werken;
 • Houd jij aandacht voor het werken volgens werkinstructies en veiligheid;
 • Vind je het fijn om hard te werken en in de pauze hard te lachen;
 • Snap je dat jouw werk er echt toe doet!


Wat bieden wij?
Alloga valt onder de CAO voor Transport en Logistiek Nederland (TLN).
Als warehouse employee krijg je de kans om door te groeien naar verschillende rollen. Denk aan reachtruckchaufeur, logistiek administratief medewerker of teamleider. Meer dan 80% van ons personeel is in vaste dienst. We bieden werk voor onbepaalde tijd.
Wist je dat Alloga door de groei een splinternieuw magazijn gaat bouwen in Veghel dat in de zomer van 2022 klaar is? Wil je onderdeel zijn van het team dat de eerste orders daar verstuurd?

Solliciteer dan nu


Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatie en CV te sturen via onze website.  

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met:
Marte Smarius (HR Adviseur) via marte.smarius@alliance-healthcare.nl of bel/app naar 06-14965840 of
Dirk Hintzen (HRBP) via dirk.hintzen@alliance-healthcare.nl of bel/app naar 06-34107265.

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl of op www.alloga.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.