ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Ondersteuning voor u, zodat u tijd heeft voor zorg.

Ondersteuning voor u, zodat u tijd heeft voor zorg.

Volledige patiëntenondersteuning.

Apotheken ondersteunen door middel van dienstverlening met toegevoegde waarde

Bij Alliance Healthcare begrijpen we dat er veel komt kijken bij het runnen van een apotheek. Van ondersteuning voor thuiszorg tot diensten in de apotheek - het verstrekken van geneesmiddelen is slechts één onderdeel van uw vele taken. Daarom bieden we een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde die ontwikkeld zijn om uw apotheek te ondersteunen.

Patiëntenzorg

Via Alcura bieden wij uitgebreide thuiszorgondersteuning aan, waarmee uw vermogen om patiëntondersteuning te leveren aan mensen die meedoen aan klinische onderzoeken, toeneemt. Verder kan Alcura apotheken helpen met patiëntondersteuning wat betreft medische hulpmiddelen. Van medische voeding tot wondverzorging en diabeteszorg tot incontinentiezorg: samenwerken met Alliance Healthcare kan u helpen om doelmatige oplossingen aan patiënten te leveren die thuiszorg ontvangen.

Openbare en ziekenhuisapotheken kunnen gebruikmaken van een scala aan extra diensten van Alcura. Wij kunnen u ondersteunen met patient support programma’s, waardoor de medicijninname van uw patiënten verbetert en het proces van medicatiebeheer eenvoudiger wordt.

Find Alliance Healthcare in your country

Praat met Alliance Healthcare over onze dienstverlening met toegevoegde waarde.

Lees onze privacyverklaring