ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

De zorg voor patiënten verbeteren via ons apotheeknetwerk voor zelfstandige apothekers.

De zorg voor patiënten verbeteren via ons apotheeknetwerk voor zelfstandige apothekers.

Professionele en proactieve ondersteuning

Sluit u aan bij het toonaangevende, onafhankelijke apotheeknetwerk in Europa

Dankzij de volledige ondersteuning van het Alliance Healthcare-netwerk kan Alphega apotheek een brede selectie aan diensten aanbieden die zijn ontwikkeld om u te ondersteunen in uw dubbele rol als zorgaanbieder en ondernemer, om patiëntenzorg te optimaliseren en om klanttevredenheid te verhogen. Meer dan 6.600 onafhankelijke apothekers in tien verschillende landen hebben zich al aangesloten bij dit toonaangevende Europese apotheeknetwerk. Lees hier waarom.

Samen sterk

Alphega Apotheek staat in de zorgsector bekend door de focus op kwaliteit en zorg. de formule bestaat uit een sterk netwerk van samenwerkende zelfstandige apotheken. Door u aan te sluiten bij het Alphega Apotheeknetwerk wordt u onderdeel van de netwerk  dat zeer aantrekkelijk is voor consumenten. Tegelijkertijd behoudt u uw identiteit als onafhankelijke apotheker.

Professionele training en patiëntenzorg

Alphega biedt een uitgebreid scholing aan die erop gericht zijn apotheken de middelen te geven waarmee ze hun zorgrol kunnen versterken. Daarnaast bieden wij zorgprogramma’s gericht op b.v. diabetespatiënten, steun bij het stoppen met roken en diverse projecten gericht op therapieoptimalisatie en het bevorderen van therapietrouw.,  U optimaliseert hiermee de zorg voor uw patiënten.

Retailondersteuning en leveringsvoordelen

Een van de belangrijkste voordelen als u zich aansluit bij Alphega’s Europees netwerk van apotheken is dat u toegang krijgt tot een aantal diensten voor retailondersteuning. Denk hierbij aan een breed aanbod zelfzorg- en dermocosmeticaproducten, schappenplannen voor uw zelfzorgafdeling, tweemaandelijkse consumenten campagnes, support op locatie en adviestrainingen voor uw assistenten team.

E-learning

Naast de professionele trainingsdiensten van Alphega biedt lidmaatschap van het Alliance Healthcare-netwerk u toegang tot e-learningprogramma's. Van het opbouwen van aanvullende competenties en het optimaliseren van de kwaliteit van het advies dat u uw patiënten kunt geven: Alphega's e-learningmiddelen kunnen uw apotheek helpen de zorg voor uw patiënten te optimaliseren.

Find Alliance Healthcare in your country

Lees meer over de voordelen van lid worden van het toonaangevende Europese apotheeknetwerk.

Lees onze privacyverklaring