ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Alcura

Maak nu de overstap naar Alcura

Maak nu de overstap naar Alcura

Alcura

Alcura, samen hart voor de juiste zorg

Alcura apotheek in Meppel is onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren wordt de kwaliteit van leven van de individuele patiënt verhoogd.

Wilt u onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures:

 • Business consultant Patient Support Services & Hospital Services

 

Alcura logo

 

  Business consultant Patient Support Services & Hospital Services (36 - 40 uur)

  Om met Alcura de volgende stap te maken als zorgdienstverlener op het gebied van gespecialiseerde medicijnen, zijn we op zoek naar een ambitieuze, ondernemende én praktisch ingestelde collega die deel uit gaat maken van het Alcura sales- en implementatieteam in Nederland. Commercieel verantwoordelijk van propositieontwikkeling tot en met succesvolle implementatie in een werkveld waar je écht iets kan betekenen voor mensen met een (chronische) aandoening.

  Business consultant Patient Support Services & Hospital Services 

  Wat verwachten we van jou?
  Innoveren, verder ontwikkelen en uitbouwen van de Alcura business met een focus op Patiënt Support Services & Hospital Services. Dit houdt onder andere in:

  • Het ontwikkelen van een verkoopstrategie voor de ziekenhuismarkt en fabrikanten van medicijnen en hulpmiddelen.
  • De door jouw ontwikkelde voorkoopstrategie presenteren aan ziekenhuizen en fabrikanten.
  • Onderhouden van relaties met bestaande klanten en fungeren als primair aanpreekpunt voor nieuwe klanten.
  • Het bespreken van kansen en het ontwikkelen van commerciële voorstellen voor ziekenhuizen en fabrikanten.
  • Ondersteuning bij de implementatie van nieuwe Patiënt Support Services & Hospital Services.
  • Actief de waarde van de huidige en toekomstige dienstverlening onder de aandacht brengen.
  • Het verzorgen van de branding en marketing m.b.t. de diensten van Alcura.

  Tot jouw top prioriteit behoort het vergroten van de omzet van Alcura door het ontwikkelen en verbeteren van huidige en nieuwe proposities voor Patiënt Support Services & Hospital Services

  Wie zoeken wij?
  Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau en werk-/denkniveau met bewezen kennis van de gezondheidszorg in Nederland. Je hebt een commerciële instelling en zoekt proactief de dialoog met klanten en stakeholders binnen én buiten je werkgebied.

  Je bent in staat om in woord en geschrift proposities te ontwikkelen en deze te presenteren aan apothekers en het senior management van fabrikanten van medicijnen en hulpmiddelen. Ook ben je in staat je collega’s te enthousiasmeren en voor je initiatieven te winnen. Daarnaast kun je business cases opstellen en deze vervolgens tot goedkeuring én uitvoering leiden.

  Je beschikt over een aantoonbaar netwerk in de zorg, bij voorkeur bij (poli)klinische apotheken, transmurale teams of het senior management van de farmaceutische industrie. Als je hier niet over beschikt kunt je aantonen dat je in staat bent dit netwerk in korte tijd te ontwikkelen. Daarnaast beschik je over aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande dienstverlening proposities, het (bege)leiden van de implementatie ervan en de inzet hierbij van ICT (bijvoorbeeld e-Health).

  Je bent een professional, een zelfstarter én klantgericht. Je hebt de drive om te ondernemen én te innoveren binnen een grote organisatie en je bent daarbij bereid om iedere dag een kleine verbetering te realiseren. Ambitieus, maar ook geduldig. Je bent duidelijk bezig met ‘wat te doen over 3 jaar’ en gaat gesprekken hierover niet uit de weg. Ondertussen ben je in staat toe te werken naar het behalen van jaarlijkse doelstellingen gericht op groei.

  Je bent analytisch en conceptueel sterk binnen je vakgebied en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht. Bovenal ben je in staat mensen te verbinden en je hebt een sterke ‘getting things done’ mentaliteit.

  Wat bieden wij?
  Het team van Alcura maakt onderdeel uit van Alliance Healthcare. Binnen Alcura wordt patiëntenzorg op diverse manieren vormgegeven: in samenwerking met ziekenhuizen, fabrikanten én met zorgverzekeraars. Het sales- en implementatieteam van Alcura is een klein en hecht team. Dit team werkt op veel vlakken samen met de diverse collega’s binnen Alliance Healthcare. Hieronder valt bijvoorbeeld de Alcura apotheek en de warehousing- en transportafdeling van Alliance Healthcare. Samen zijn we iedere dag druk bezig om voor patiënten de best mogelijke zorg te organiseren.

  De functie kent marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, bonusregeling en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

  Interesse?
  Herken je jezelf in bovenstaand profiel én ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen via deze sollicitatielink.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Rob van Ras (Business development manager) op telefoonnummer 06-52670703 / rob.van.ras@alliance-healthcare.nl of Dirk Hintzen (HR business partner) op het telefoonnummer 06-34107265 / dirk.hintzen@alliance-healthcare.nl.


  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij om voorop te lopen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en realiseren van potentieel zijn onze sleutelfactoren tot succes.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.