ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Alcura

Maak nu de overstap naar Alcura

Maak nu de overstap naar Alcura

Alcura

Alcura, samen hart voor de juiste zorg

Alcura apotheek in Meppel is onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren wordt de kwaliteit van leven van de individuele patiënt verhoogd.

Wilt u onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Dit zijn onze actuele vacatures:

 • HBO / MBO Verpleegkundige (28-36 uur)
 • Tweede apotheker Spits/Alcura (24-32 uur)
 • Verpleegkundige (24-36 uur)
 • Tweede apotheker Alcura (20 uur)
 • HBO/ MBO Verpleegkundige specialist (28-36 uur)
 • Business Analist (Meppel, 36-40 uur) 
 • Customer service employee (24-36 uur)
Alcura logo

 

  HBO / MBO Verpleegkundige (28-36 uur)

  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

  Bij de Alcura apotheek, onderdeel Patient Support Programma's, zijn we voor de regio Noord-Holland op zoek naar

  HBO/ MBO Verpleegkundige
  (28-36 uur)


  Wat verwachten we van jou?
  Als verpleegkundig van de Alcura apotheek kom je zowel in de ziekenhuizen als bij patiënten thuis om de patiënt en zijn/haar zorgverleners te begeleiden bij de behandeling met een (pomp)therapie. Je biedt op efficiënte en effectieve wijze ondersteuning aan de patiënt dan wel zorgverlener. Je hebt een ondernemende mindset die bijdraagt om de zorg rondom de patiënt verder te optimaliseren.

  Wie zoeken wij?
  Je bent woonachtig in Noord-Holland. Je hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond en je bent BIG-geregistreerd. Je hebt actuele kennis en ervaring als verpleegkundige, waarbij ervaring in de neurologie en kennis van Parkinson in het bijzonder een pré is. Je bent toegewijd aan de patiënten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent in staat om zowel met neurologen, de thuiszorg en de patiënt op effectieve wijze te communiceren en een goede relatie aan te gaan. Je krijgt energie van het delen van je kennis aan zowel patiënten als zorgprofessionals middels de trainingen die je verzorgt. Je bent bereid tot het volgen van een interne opleiding, het reizen naar ziekenhuizen en/of patiënten vormt geen probleem voor je. Daarnaast sta je open voor het af en toe draaien van telefonische bereikbaarheidsdiensten.

  Wat bieden wij?
  Een afwisselende functie binnen de farmacie, binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie, waarin je de mogelijkheid krijgt om je kwaliteiten volledig tot zijn recht te laten komen. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Apotheken schaal 9. Tevens heb je recht op een leaseauto.

  Interesse?
  Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink.

  Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Wouter van den Bemt program manager/ teamleader in-home nursing, via 06-11874380 of per mail wouter.van.den.bemt@alcura-health.nl.


  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Tweede apotheker Spits/Alcura (24-32 uur)

  De Alcura apotheek in Meppel is een onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patient in de thuissituatie door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren waardoor de kwaliteit van leven van de individuele patient kan worden verhoogd.

  SPITS Apeldoorn is als GDS-bedrijf gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen in weekrollen aan apotheken. Dit systeem ondersteunt apotheken in het zorg verlenen aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. SPITS Apeldoorn is als deskundige organisatie verantwoordelijk voor het juist inpakken van de bestelde medicatie. Tevens biedt SPITS Apeldoorn haar cliënten, bij de overgang naar een geautomatiseerd distributiesysteem, begeleiding bij het implementatietraject. De organisatie biedt daarmee een belangrijke ondersteuning aan de geautomatiseerde geneesmiddelenvoorziening tussen apotheek en instelling.

  Plaats jij de patient echt centraal en wil jij de farmaceutische patiëntondersteuning door het Alcura team op zodanige wijze borgen dat de kwaliteit in het dagelijks leven van de patiënt kan verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Tweede apotheker (24-32 uur)

  Je functie betreft een combinatie van werken bij Alcura en Spits. Dit maakt de baan zeer afwisselend, waarbij je in beide organisaties bezig bent met het verbeteren van het dagelijkse leven van onze patiënten. Je kunt problemen analyseren en met overtuigingskracht je standpunt duidelijk maken. Je hebt aantoonbare kennis van farmaceutische (productie)processen en GMP-kwaliteitssystemen. Je hebt goede organisatorische capaciteiten, werkt nauwkeurig en klantgericht, en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je kunt zowel zelfstandig werken als in een team functioneren en je weet mensen te enthousiasmeren voor jouw ideeën.

  Wie zoeken wij?

  • Geneesmiddelenexpert: je vindt het leuk je focus te leggen op geneesmiddelen die door ons worden verstrekt in het kader van ziekenhuisverplaatste zorg én patient support programma’s in samenwerking met de farmaceutische industrie en tevens op grootschalige productie van ingepakte geneesmiddelen binnen een geautomatiseerd productieproces;
  • Farmaceutisch verantwoordelijk: jij bent zelfverzekerd en ervaren genoeg om de farmaceutische verantwoordelijkheid over de dienstverlening op je te nemen en toezicht te houden op het naleven van relevante wet- en regelgeving. Je houdt je uiteraard aan de nieuwste kwaliteitseisen; Daarbij zijn voor Spits ook de kwaliteitsnormen van GDS, assortimentskeuze en substitutiegraad van groot belang.
  • Samen sterk: jij haalt je energie uit het samenwerken met een groot team van diverse collega’s; apothekersassistenten, callcenter medewerkers, verpleegkundigen, productiemedewerkers en andere apothekers. met als gezamenlijk einddoel het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten;
  • Procesdenker: jij voelt je thuis in een productieomgeving. Je gebruikt jouw analytische aard en je overtuigingskracht om uitdagingen het hoofd te bieden en je standpunt duidelijk te maken;
  • Verandermanager: je zet jouw proactieve houding in om de nodige veranderingen te initiëren en te implementeren om meer efficiency te bereiken op basis van de HKZ kwaliteitssystemen;


  Jouw kwaliteitscriteria

  • Afgeronde WO-opleiding in de farmacie (de specialisatie tot openbaar apotheker is niet noodzakelijk) 
  • Brede kennis van farmaceutische producten, diensten en relevante wet- en regelgeving (inclusief HKZ)
  • Uitgebreide ervaring binnen de farmaceutische industrie en/of duidelijke affiniteit met complexe productieprocessen

  Idealiter ben je een apotheker met minimaal drie jaar ervaring in een productieomgeving (ziekenhuis, industrie, grootbereider, GDS-apotheek). Ben jij een starter en enthousiast? Dan nodigen we jou ook van harte uit te solliciteren. Samen kijken we of middels een ontwikkelplan hier toch de perfecte rol voor jou van te maken is!  

  Wat bieden wij?
  Een afwisselende functie binnen de farmacie, waarin je de mogelijkheid hebt om je volledig te richten op de farmaceutische verantwoordelijkheid binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket conform de richtlijnen van de KNMP.

  Herken je jezelf?
  Wordt jouw enthousiaste persoonlijkheid aangesproken door deze vacaturetekst? Aarzel dan niet en reageer! Stuur jouw CV én motivatie via deze sollicitatielink

  Heb je nog vragen?
  Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of wil je een nog beter beeld krijgen, dan kun je contact opnemen met Koen Rombouts, Head of QA via koen.rombouts@alliance-healthcare.nl of 06-39000658.

  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot persoon. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.
  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), , Alcura Apotheek (ziekenhuis verplaatste zorg), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening) en Stephar (parallel import/ export geneesmiddelen).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Verpleegkundige (24-36 uur)

  Alcura apotheek is onderdeel van Alliance Healthcare Nederland. Alcura richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van Patiënt Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren wordt de kwaliteit van leven van de individuele patiënt verhoogd.

  Bij de Alcura apotheek, onderdeel Medische hulpmiddelen, gevestigd in Meppel zijn wij op zoek naar

  Verpleegkundige
  (24-36 uur)


  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Je bent werkzaam op kantoor in een team van mede-verpleegkundigen en customer service medewerkers. Je bent de gehele dag in contact met onze klanten. Dit kunnen patiënten, thuiszorgorganisaties, verzorgingshuizen en andere apotheken zijn. Je helpt hen met hun zorgvraag. Je houdt telefonische intakes en evaluaties met patiënten en geeft advies met betrekking tot medische hulpmiddelen. Per dag sta je ingeroosterd op één van de vijf zorgprogramma’s: incontinentie en/of afvoerende materialen, diabetes, wondmateriaal en voeding. Jouw verpleegkundig inzicht gebruik je om per individuele situatie te bekijken welke materialen nodig zijn, met in je achterhoofd de gedachte dat het gebruik hiervan doelmatig dient te zijn.

  Wie zoeken wij?
  Je hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond en bent BIG-geregistreerd. Je hebt actuele kennis en ervaring als verpleegkundige, waarbij kennis op het gebied van medische hulpmiddelen een pré is. Alcura levert haar materialen op basis van vergoeding vanuit de zorgverzekeraar, wat vraagt om een deskundige blik op de zorgvraag. Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als in geschrift en bij voorkeur beheers je ook de Engelse taal. Je bent empathisch en integer, je hebt een dienstverlenende instelling en je denkt in oplossingen in plaats van problemen.


  Wat bieden wij?
  Een uitdagende functie binnen de gezondheidszorg, binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie, waarin je de mogelijkheid krijgt om je kwaliteiten volledig tot zijn recht te laten komen. Werken als verpleegkundige binnen Alcura betekent van een afstand een bijdrage leveren aan het welzijn van onze klanten. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Apotheken schaal 7. Alcura hanteert kantoortijden tussen 08.00 en 18.00 uur op doordeweekse dagen.

  Interesse?
  Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink.

   

  Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Gwen Veenstra, Teamlead Medical supplies via gwen.veenstra@alliance-healthcare.nl of 06-21597389.


  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.


  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Tweede apotheker Alcura (20 uur)

  De Alcura apotheek in Meppel is een onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patient in de thuissituatie door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren waardoor de kwaliteit van leven van de individuele patient kan worden verhoogd.

  Plaats jij de patient echt centraal en wil jij de farmaceutische patiëntondersteuning door het Alcura team op zodanige wijze borgen dat de kwaliteit in het dagelijks leven van de patiënt kan verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Tweede Apotheker (20 uur)

  In deze functie ben je continu bezig met het verbeteren van het dagelijks leven van onze patiënten. Je kunt problemen analyseren en met overtuigingskracht je standpunt duidelijk maken
  Je hebt aantoonbare kennis van farmaceutische (productie)processen en GMP-kwaliteitssystemen. Je hebt goede organisatorische capaciteiten, werkt nauwkeurig en klantgericht, en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je kunt zowel zelfstandig werken als in een team functioneren en je weet mensen te enthousiasmeren voor jouw ideeën.

  Wie zoeken wij?

  • Geneesmiddelenexpert: je vindt het leuk je focus te leggen op geneesmiddelen die door ons worden verstrekt in het kader van ziekenhuisverplaatste zorg én patient support programma’s in samenwerking met de farmaceutische industrie en tevens op grootschalige productie van ingepakte geneesmiddelen binnen een geautomatiseerd productieproces;

  • Farmaceutisch verantwoordelijk: jij bent zelfverzekerd en ervaren genoeg om de farmaceutische verantwoordelijkheid over de dienstverlening op je te nemen en toezicht te houden op het naleven van relevante wet- en regelgeving. Je houdt je uiteraard aan de nieuwste kwaliteitseisen;

  • Samen sterk: jij haalt je energie uit het samenwerken met een groot team van diverse collega’s; apothekersassistenten, callcenter medewerkers, verpleegkundigen en andere apothekers. Met als gezamenlijk einddoel het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten;

  • Procesdenker: Je gebruikt jouw analytische aard en je overtuigingskracht om uitdagingen het hoofd te bieden en je standpunt duidelijk te maken;

  • Verandermanager: je zet jouw proactieve houding in om de nodige veranderingen te initiëren en te implementeren om meer efficiency te bereiken op basis van de HKZ kwaliteitssystemen;


  Jouw kwaliteitscriteria

  • Afgeronde WO-opleiding in de farmacie (de specialisatie tot Openbaar apotheker is niet noodzakelijk)

  • Brede kennis van farmaceutische producten, diensten en relevante wet- en regelgeving (inclusief HKZ)

  Idealiter ben je een apotheker met minimaal drie jaar ervaring. Ben jij een starter en enthousiast? Dan nodigen we jou ook van harte uit te solliciteren. Samen kijken we of middels een ontwikkelplan hier toch de perfecte rol voor jou van te maken is!  

  Wat bieden wij?
  Een afwisselende functie binnen de farmacie, waarin je de mogelijkheid hebt om je volledig te richten op de farmaceutische verantwoordelijkheid binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket conform de richtlijnen van de KNMP.

  Herken je jezelf?
  Wordt jouw enthousiaste persoonlijkheid aangesproken door deze vacaturetekst? Aarzel dan niet en reageer! Stuur jouw CV én motivatie via deze sollicitatielink.

  Heb je nog vragen?
  Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of wil je een nog beter beeld krijgen, dan kun je contact opnemen met Koen Rombouts, Head of QA via koen.rombouts@alliance-healthcare.nl of via 06-39000658.


  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot persoon. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), , Alcura Apotheek (Patiënt support programma’s, ziekenhuis verplaatste zorg), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening) en Stephar (parallel import/ export geneesmiddelen).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  HBO/ MBO Verpleegkundige specialist (28-36 uur)

  Alliance Healthcare Nederland is werkzaam in de gehele farmaceutische zorgketen. De gezondheid van de klant staat hierbij voorop. Onderdeel van Alliance Healthcare Nederland is Alcura apotheek. Alcura Apotheek biedt op maat gemaakte zorg aan klanten door het hele land. Dit varieert van het verzorgen van leveringen bij apotheken of bij mensen thuis, tot het inzetten van verpleegkundige zorg bij - en begeleiding van patiënten.

  Alcura Apotheek is voor de regio Zuid-Holland op zoek naar een:

  HBO/ MBO Verpleegkundige
  (28-36 uur)


  Wat biedt deze functie jou?

  • Een opleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige voor de behandeling met Duodopa® bij Parkinsonpatiënten

  • Een gevarieerde functie, waarbij patiënten en zorgverleners zowel in het ziekenhuis als thuis worden begeleid bij de behandeling met Duodopa®

  • Verantwoordelijkheid over een eigen regio

  • Ruimte om eigen werkzaamheden in te plannen

  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Apotheek Schaal 9, recht op een leaseauto, werktelefoon en een complete uitrusting om vanuit huis te kunnen werken.

   

  Dit zoeken wij: 
  Een mbo- of hbo-verpleegkundige met een geldige BIG-registratie, woonachtig in regio Zuid-Holland. Je bezit de volgende competenties:

  • Leergierigheid: je bent bereid om een opleiding te volgen tot gespecialiseerd verpleegkundige en je krijgt energie van het delen van jouw kennis aan zowel patiënten als zorgverleners

  • Toewijding: je hebt de capaciteit en de energie om de verantwoordelijkheid te dragen over eigen patiënten.

  • Communicatieve vaardigheden: je bent in staat om zowel met patiënt, zorgverleners als ziekenhuispersoneel een goede behandelrelatie te onderhouden.

  • Flexibiliteit: je maakt graag deel uit van een jonge, groeiende organisatie, waar nieuwe uitdagingen zich constant aandienen.

   

  Interesse?
  Word je enthousiast van deze vacature en herken je jezelf in bovenstaande punten? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels deze sollicitatielink.

  Bij vragen over de inhoud van de vacature of wil je meer weten over de functie, kan er contact opgenomen worden met de teamleider in-home nursing, Wouter van den Bemt via telefoonnummer 06-11874380 of per mail wouter.van.den.bemt@alcura-health.nl.

  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Customer service employee (24-36 uur)

  Alcura apotheek is onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van Patiënt Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen (wond, diabetes-test, medische voeding, afvoerende en absorberende materialen), wordt de kwaliteit van leven van de individuele patiënt verhoogd.

  Bij Alcura Meppel en Alcura Wijchen, onderdeel Medische hulpmiddelen, zijn wij op zoek naar enthousiaste en oplossingsgerichte

  Customer service employees  (24-36 uur)

  Wat verwachten wij van jou?
  Alcura is volop in ontwikkeling. Dit maakt dat enige flexibiliteit gewenst is van onze medewerkers. We zoeken iemand die proactief is in het meedenken, initiatief neemt en zelfstandig maar ook zeker in teamverband kan werken. Het wordt erg gewaardeerd als je zelf met verbetervoorstellen komt. Je bent stressbestendig, je leert snel en ziet snel verbanden.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Je komt om 8.50 uur op kantoor of logt in vanuit huis. Je begroet je (virtuele) collega's, start je computer op en je kijkt in het rooster hoe jouw dag eruit ziet.

  In de ochtend ga je klanten bellen om te vragen of ze een herhaalbestelling nodig hebben met betrekking tot de medische hulpmiddelen. In samenspraak met de klant kijk je naar een juist moment van leveren waarop volgend je de bestelling definitief vastlegt. Na de pauze waarin jij lekker naar buiten bent geweest, ben je verantwoordelijk voor de inkomende lijn. Je krijgt bijvoorbeeld een mevrouw aan de telefoon, die zich afvraagt waar haar bestelling van het incontinentie materiaal blijft. Jij zoekt dit uit en laat haar weten wanneer ze haar bestelling kan verwachten. Is de vraag echter specialistisch van aard? Dan zet je dit door naar een van onze verpleegkundigen die op de afdeling aanwezig is.

  Om 17:30 zit de werkdag er alweer op. De tijd is voorbij gevlogen! Je wenst je collega’s een fijne avond.

  Wie zoeken wij?
  Ben jij die enthousiaste en empathische customer servicemedewerker die in ons team gaat passen? Heb je een afgeronde MBO opleiding met bij voorkeur werkervaring in een customer service functie? Dan zoeken we jou!

  Wat bieden wij jou?
  Natuurlijk mag je voor jouw tijd en energie iets terug verwachten. Je kunt rekenen op een prima salaris, conform CAO-apotheken, daarnaast heb je de mogelijkheid om een deel van je tijd vanuit huis te werken - in overleg met je teamleider. Een thuiswerkvergoeding- en reiskostenvergoeding is van toepassing. Op de afdeling heerst een informele sfeer.

  Laat van je horen
  Is jouw interesse gewekt? Laat dan snel van je horen! Stuur je motivatie samen met je cv via onze sollicitatiepagina. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Angelique van der Vegt, Teamleider Medische Hulpmiddelen op 06-21520991.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij om voorop te lopen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en realiseren van potentieel zijn onze sleutelfactoren tot succes.

  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alcura Apotheek (ziekenhuis verplaatste zorg), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening) en Stephar (parallel import/ export geneesmiddelen).

  Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl

  Business Analist (Meppel, 36-40 uur)

  Alcura apotheek is onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma’s en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen wordt de kwaliteit van leven van de individuele patiënt verhoogd.

  Business Analist (Meppel, 36-40 uur)

  Wie ben jij?
  Binnen Alcura zijn we de verandering aan het doormaken van klein naar groot. We groeien hard en we zoeken een enthousiaste collega die er lol in heeft om stap voor stap, samen, een stukje beter te worden. Aan de andere kant betekent groei ook hands-on. Er is veel werk te verzetten en je haalt voldoening en plezier uit verzoeken en projecten met een uitdagende doorlooptijd. Heb jij beide kanten in je? Dan pas jij in ons fijne team!

  Wat ga je doen?
  Het accent van de organisatieontwikkeling ligt de komende periode op het verder professionaliseren van de organisatieprocessen, en het standaardiseren hiervan. Ook het versimpelen van het ICT-landschap en het functioneel verbeteren van de ICT-applicaties om de volgende groeistap te kunnen maken. Dit accent vergt van de Business Analist een nieuwsgierige en brede blik op veel onderwerpen. De strategische IT-Roadmap geeft richting aan prioriteiten, jij helpt ons deze strategie te verwezenlijken en adviseert waar nodig over het bijstellen hiervan.

  Waar jij concreet aan werkt:

  • Jij bent verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes van de business en de markt naar functionele requirements. Deze onderbouw jij met hoogwaardige analyses. Jij houdt rekening met een efficiënt werkproces.

  • Jij werkt samen met onze IT teams om dit op de best mogelijke manier te laten realiseren.

  • Waar nodig schakel jij subject matter experts in vanuit de business om goed rekening te houden met alle aspecten van de bedrijfsvoering bij het in kaart brengen van de behoeften.

  • Jij verzorgt de implementatie met veel aandacht voor vastlegging van informatie en geeft waar nodig voorlichting richting zowel collega’s als de markt.


  Wie zoeken wij?
  Bij de groei die wij doormaken, zoeken wij een collega die balans vindt in vandaag leveren en structureel verbeteren. Het ene moment conceptueel, het andere moment pragmatisch. Jij ziet kansen om ondanks een drukke agenda tijd te maken om te werken aan toekomstige oplossingen. In alles wat je doet staat kwaliteit en betrouwbaarheid van je werk voorop.

  De volgende zaken zijn voor ons passend bij dit profiel:

  • Analytisch sterk

  • Goede communicatievaardigheden

  • Een generalist, kennis van veel verschillende bedrijfsprocessen (financieel, HR, logistiek, etc.);

  • Gedegen algemene IT kennis, bekend met verschillende IT-platformen en systemen;

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Je bent nieuwsgierig en hebt lef. Dit vertaalt zich erin dat je zelf op zoek gaat naar kansen en je projecten durft aan te nemen en te starten zonder alle details al te kennen;

  • Kennis van farmaceutische producten, diensten en wet- en regelgeving is een pre;

  • Je bent een pragmatisch persoon die zaken zelf regelt;

  • Goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift.
    

  Wat bieden wij jou?
  Natuurlijk mag je voor jouw tijd en energie iets terug verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek kun je rekenen op:

  • een interessante zelfstandige functie met ruimte voor ondernemerschap en vrijheid, waarin jij echt het verschil kan maken;

  • een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;

  • een 13e maand;

  • een duurzaam inzetbaarheidsbudget;

  • 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

  • de mogelijkheid om een deel van je tijd vanuit huis te werken - in overleg met je manager, een thuiswerkvergoeding is van toepassing;

  • flexibele werktijden waardoor je werk/privé balans optimaal is;

  • de mogelijkheid om naar keuze fiscaal voordelig producten aan te schaffen via Fiscfree;

  • een goede pensioenregeling.
    

  Laat van je horen
  Is dit jouw droombaan? Laat dan snel van je horen! Stuur je motivatie samen met je cv via onze sollicitatiepagina. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Jorrit Roelofs, Manager Operations Alcura op 06-26134264.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij om voorop te lopen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en realiseren van potentieel zijn onze sleutelfactoren tot succes.

  In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (farmaceutische groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alcura Apotheek (ziekenhuis verplaatste zorg), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening) en Stephar (parallel import/ export geneesmiddelen).

  Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl