ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Effectieve logistieke oplossingen voor de gezondheidszorg

Effectieve logistieke oplossingen voor de gezondheidszorg

Optimale dienstverlening en innovatie.

Specialistische, pan-Europese logistieke diensten van derden

Alloga, onze specialistische aanbieder van supply chain-oplossingen voor zorgfabrikanten, kan uw bedrijf bijstaan met een breed scala aan oplossingen voor logistiek, orderbeheer, verpakkingen en opslag. Wij bieden pan-Europese dekking met een op kwaliteit gerichte aanpak in combinatie met innovatieve, flexibele oplossingen

Opslag van farmaceutica

Alloga biedt warehouse-faciliteiten voor diverse farmaceutische producten, waaronder temperatuurafhankelijke en koudeketenproducten. Omdat wij 400.000 m³ aan opslagruimte in 12 Europese landen hebben, hebben wij de ideale uitgangspositie om u te helpen met u specialistische opslagbehoeften. Daarnaast kunnen wij u farmaceutische opslagoplossingen aanbieden die zijn aangepast aan uw exacte eisen

Zorglogistiek en -distributie

Alloga is biedt effectieve oplossing voor al uw logistieke behoeften, van farmaceutisch transport en koudeketenbeheer tot promotiemateriaal en farmaceutische serialisatie. Omdat wij internationale logistieke kennis bieden en personeel hebben dat is opgeleid volgens GDP-normen en een rigoureuze, op kwaliteit gerichte aanpak hanteren, zijn wij een veilige partner voor de lange termijn voor productiebedrijven die een specialistische aanpak zoeken.

Orderbeheer

Wij bieden via Alloga eenvoudige, gestroomlijnde oplossingen voor het leveren van zorg- en farmaceutische producten aan uw klanten, inclusief ziekenhuizen, winkels, apotheken en andere zorgaanbieders. We hanteren een op kwaliteit gerichte aanpak en zijn trots op onze oplossingen voor het beheren van een planning voor vraag en aanbod, ordervervulling, proefbestellingen en order-to-cash, waarmee wij een end-to-end-oplossing voor klantbestellingen en het verwerken van betalingen kunnen aanbieden.

Contractverpakking

De verpakkings- en etiketteringsfaciliteiten van Alloga hebben een ISO-certificering en zijn gevestigd in dezelfde wettelijk goedgekeurde, GDP-compliant locatie als onze logistieke dienstverlening. Dit drukt de kosten en transittijd en maakt ons tot een effectieve partner voor zorgbedrijven. Speel in op wettelijke veranderingen met GMP Repacking & Relabeling, of zorg ervoor dat uw producten klantspecifiek en klaar zijn voor de detailhandel met onze verpakkings- en bundelingdienst.

Find Alliance Healthcare in your country

Leer meer

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Lees onze privacyverklaring