ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Zorgmarketing  en -verkoop aandrijven.

Zorgmarketing en -verkoop aandrijven.

Unieke toegang tot het apotheeknetwerk.

Oplossingen op maat voor gezondheidszorgmarketing.

Via onze apotheeknetwerken versterken wij de naamsbekendheid en verkoop van uw producten. Dankzij ons internationale netwerk en een groot apotheeknetwerk is Alliance Healthcare een ideale partner voor het maximaliseren van uw marketing- en verkoopinzet. Wij hebben een aanbod aan diensten waarmee we oplossingen kunnen samenstellen die perfect aansluiten op uw behoeften.

Programma's voor product lancering

Alliance Healthcare biedt wereldwijde en regionale kennis die farmaceutische bedrijven nodig hebben om effectieve programma’s te ontwikkelen voor de (pre-)lanceringsperiode. Met onze optimale logistieke kennis helpen wij u bij uw product lanceringen.

Klanten- en kanaalstrategie

Dankzij het uitgebreide apotheek- en detailhandelsnetwerk van Walgreens Boots Alliance en dankzij de steun van Alphega apotheek en Boots apotheek, levert Alliance Healthcare u unieke kennis over apotheken en dataverzameling. Wij bieden mogelijkheden voor data-analyse en klantonderzoek, waarmee u uw kanaalstrategie kunt optimaliseren om van elke lancering een succes te maken en uw verkoop te verhogen.

Apothekertraining en -marketing

Alliance Healthcare biedt een dienstverlening aanten behoeve van  de training van apothekers via Alphega -en Boots apotheek Hiermee verhoogt u de kennis van en productvoorkeur voor uw product  Alliance Healthcare kan een programma op maat aanbieden dat is afgestemd op uw specifieke eisen.

Find Alliance Healthcare in your country

Neem contact op met onze experts

Lees onze privacyverklaring