ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Over ons en onze services

We zijn meer dan een farmaceutische groothandel.

We zijn meer dan een farmaceutische groothandel.

Leer meer over Alliance-Healthcare als onderdeel van AmerisourceBergen.

Over ons

Wat is Alliance Healthcare? Alliance Healthcare Group is een farmaceutische groothandel en aanbieder van logistieke diensten, van ondersteuning voor klinisch onderzoek tot innovatieve zorgoplossingen voor onafhankelijke apothekers en internationale farmaceutische fabrikanten.

Wat we doen

Wat we doen

De groothandel in farmaceutische- en consumenten zelfzorgproducten Alliance Healthcare biedt oplossingen op maat voor de zorgsector, of u nu een farmaceutisch bedrijf bent, een bedrijf voor consumenten zelfzorgproducten, een apotheker of een zorgprofessional.

Meer innovatieve oplossingen.
Onze missie en waarden

Onze missie en waarden

Alliance Healthcare wil met haar internationale netwerk de zorg dichter bij de lokale gemeenschap te brengen om mensen gelukkiger en gezonder te helpen leven. De missie van Alliance Healthcare, streven naar een gezondere en gelukkigere wereld, wordt weerspiegeld in de waarden: vertrouwen, zorg, innovatie, samenwerking en toewijding.

Ontdek meer

Succesverhalen

Wereldwijd hebben klanten complexe zorguitdagingen opgelost op verschillende gebieden door samen te werken met Alliance Healthcare.

lees hier een succesverhaal van Alliance Healthcare
Our History

Ons verhaal

Alliance Healthcare Nederland kan op een bijna 125 jaar lange geschiedenis als farmaceutische groothandel en zorgexpert teruggrijpen.

Ontdek de geschiedenis van Alliance Healthcare
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Alliance Healthcare nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en is ons doel om bij te dragen aan het welzijn van mensen in de lokale gemeenschap via bedrijfsvoering die sociaal, milieuvriendelijk en economisch duurzaam is.

Lees hoe MVO bij Alliance Healthcare vorm krijgt
Find Alliance Healthcare in your country

Heb je een vraag?

Laten we een gesprek beginnen

Lees onze privacyverklaring