ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Controle over uw farmaceutische supply chain.

Controle over uw farmaceutische supply chain.

Internationaal bereik, lokale expertise.

Farmaceutische groothandel met wereldwijd netwerk

Samenwerken met een ervaren partner als Alliance Healthcare is de beste keuze om uw farmaceutische supply chain te optimaliseren en u wereldwijd netwerk te bieden in combinatie met onze logistieke kennis. Met onze jarenlange ervaring binnen de farmaceutische groothandelsector kunnen wij uw bedrijf op meerdere gebieden ondersteunen.

Marktpenetratie

We bedienen meer dan 110.000 zorgcentra in Europa en bieden een internationaal netwerk dat slechts weinig andere farmaceutische groothandelaren kunnen evenaren. Zo kunt u uw distributie snel uitbouwen, en door hoge betrokkenheid van apotheken en patiënten kunt u ervoor zorgen dat uw product zo snel mogelijk bij patiënten en consumenten terechtkomt.

 

Distributiekanalen

Alliance Healthcare biedt toegang tot alle kanalen, waaronder openbare apotheken, poliklinische apotheken, apotheekhoudende huisartsen en ziekenhuis apotheken. Wij leveren dagelijks en onze op kwaliteit gerichte aanpak in combinatie met logistieke kennis zorgt voor een veilig, snel en efficiënt vervoer van uw producten. Alliance HealthcareNederland is met bijna 125 jaar ervaring en internationaal ongeveer 1,3 miljoen vierkante meter aan opslag- en distributieruimte een langdurige partner voor de farmaceutische industrie

Alphega Apotheeknetwerk

Alliance Healthcare biedt toegang tot Alphega Apotheek, het toonaangevende netwerk van onafhankelijke apothekers in tien Europese landen. Door deelname aan overeenkomsten voor aankoop en distributie kunnen uw producten op koopplatforms geplaatst worden die meer voordeel bieden aan inkopers voor apotheken, wat leidt tot betere verkoop en een grotere betrokkenheid van apothekers.

Accountbeheer

Bij Alliance Healthcare maken we alles zo eenvoudig mogelijk, met een toegewijde accountmanager die een continue dienstverlening levert. Verder zorgt online toegang voor bestellings- en accountbeheer ervoor dat alles wat u nodig heeft om uw farmaceutische supply chain te beheren op één plek te vinden en eenvoudig te gebruiken is.

Find Alliance Healthcare in your country