ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Verbetering en optimalisatie van de therapie dankzij persoonlijke begeleiding  van patiënt

Verbetering en optimalisatie van de therapie dankzij persoonlijke begeleiding van patiënt

Oplossingen op maat.

Gepersonaliseerde, innovatieve oplossingen om patiëntenzorg te verbeteren.

Met Alcura, onze dienst gespecialiseerd in patiëntenzorg, helpen wij farmaceutische bedrijven en ziekenhuizen hun dienstverlening voor patiëntenondersteuning te optimaliseren zodat de inname van medicatie en het zorgresultaat verbeterd worden. We kunnen individuele oplossingen samenstellen voor de uiteenlopende behoeften van uw bedrijf, zodat Alcura u kan helpen ervoor te zorgen dat uw patiënten de optimale therapie verkrijgen, wat ze ook nodig hebben op het gebied van de farmaceutische ondersteuning.

Alcura logo

 

Thuiszorgondersteuning

Alcura biedt een scala aan diensten voor thuiszorgondersteuning, inclusief verpleegkundige zorg en  patiëntentraining We hanteren een patiëntgerichte aanpak en bieden diverse specialistische behandelingen die voornamelijk zijn bedoeld voor thuisgebruik door patiënten met chronische aandoeningen.

We benutten onze uitgebreide logistieke kennis om oplossingen aan te kunnen bieden die het gebruiksgemak van patiënten maximaliseren, bijvoorbeeld met thuisbezorging van behandelingen,medische hulpmiddelen, enverpakkingen op maat l.

Professionele dienstverlening voor de apotheek

Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance hebben we ruimschoots ervaring in de geavanceerde farmaceutische markt van het VK en de VS. In Europa telt Alphega Apotheek meer dan 6.600 leden, en met de verschillende digitale tools die tot uw beschikking staan, waaronder de Alphega-website is het makkelijker om patiënten te bereiken.

Find Alliance Healthcare in your country