ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Strategie ontwikkeling en optimalisatie met behulp van data.

Strategie ontwikkeling en optimalisatie met behulp van data.

Rapportages op maat

Datamining om patiënten en consumenten te begrijpen

Samenwerking met Alliance Healthcare kan uw bedrijf ongekende kennis geven over klanten en patiënten. Apotheekgegevens helpen u beslissingen te maken op basis van kennis over uw commerciële behoeften en strategieën, terwijl patiëntgericht onderzoek ervoor zorgt dat klanten en patiënten centraal staan in uw onderneming.

Apotheekgegevens

Door middel van Alphega Apotheek en Boots apotheken kan uw bedrijf toegang verkrijgen tot belangrijke apotheekkennis. De uitgebreide apotheeknetwerk van Alliance Healthcare – gesteund door Walgreens Boots Alliance – zorgt voor robuuste data, waardoor u de optimale keuzes kunt maken wat betreft uw bedrijf.

Analyse op maat zorgen ervoor dat u ROI kunt meten, uw KPI's kunt bijhouden, verkoopgegevens van de apotheek kunt analyseren en uw prestaties met die van uw concurrenten kunt vergelijken. Als het gaat om het behouden van een concurrentievoordeel in een uitdagende markt, zijn dit soort apotheekgegevens van groot belang.

Inzichten in apotheek en consument

U kunt, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf, kunnen wij enquêtes uitvoeren met apothekers, patiënten en consumenten of focusgroepen organiseren met apothekers. Met deze op data gebaseerde inzichten kunt u de patiëntenondersteuning verbeteren en uw bedrijfsactiviteiten effectiever en efficiënter maken.

Find Alliance Healthcare in your country

Ontdek onze oplossingen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Lees onze privacyverklaring