Skip to content

Link to accessibility

Henrieke aan het woord

Teamcoördinator Aankomst goed distributiecentrum Meppel
Henrieke Oenema
Groothandel Alliance Healthcare Nederland

Sinds 2008 werk ik bij Alliance Healthcare Nederland in Meppel. Ik zocht een baan dicht bij huis. Tijdens mijn sollicitatie voor de functie van Magazijnmedewerker bij de afdeling Aankomst goed kreeg ik een rondleiding. Het zag leuk en interessant uit. Het was een goede eerste stap om het bedrijf en de artikelen te leren kennen. Na twee jaar ben ik Teamcoördinator Aankomst goed geworden.

In mijn huidige functie coördineer ik de werkzaamheden op de afdeling Aankomst goed: signaleren, constateren als artikelen niet op de juiste manier binnenkomen (bijvoorbeeld  gekoelde goederen die niet op de juiste temperatuur binnenkomen), aansturen van medewerkers en het verzorgen van de planning. Ik moet ervoor zorgen dat alle bestellingen op tijd verwerkt zijn. Mijn dag duurt van half acht 's ochtends tot half vier ‘s middags. Dan moet alles op de plank liggen in het magazijn omdat dan de orders verwerkt worden. De klant staat centraal, daar draait alles om. Dus we moeten er voor zorgen dat medische goederen juist en op tijd aangeleverd worden.

De afwisseling van het werk en de uitdaging om elke dag alles op tijd voor elkaar te hebben, maken mijn werk interessant. Iedere dag is anders. Het aansturen van medewerkers is leuk. Daarnaast is het werk heel precies. Dus ik moet ook goed opletten.

Mijn collega's

Er heerst een goede sfeer, waarin hard gewerkt wordt. We hebben een leuke groep medewerkers met uiteenlopende karakters. Medewerkers zijn collegiaal, staan klaar voor elkaar en denken mee. De samenwerking met andere afdelingen is over het algemeen ook goed. Het is belangrijk dat je als medewerker bij ons organisatieonderdeel nieuwsgierig, leergierig en secuur bent. 

Kernwaarde

De kernwaarde service past het beste bij ons organisatieonderdeel: de klant staat centraal. We willen de klant zo goed mogelijk tegemoet komen in zijn wensen. Als er een fout wordt gemaakt waardoor de klant zijn bestelling toch niet op tijd heeft ontvangen, dan zorgen we er voor dat dit zo snel mogelijk wordt rechtgezet.