Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt.

Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de Alcura apotheek, onderdeel Zorgteam Medische Hulpmiddelen, gevestigd in Meppel zijn wij op zoek naar

Verpleegkundige
(24-36 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als verpleegkundige van de Alcura apotheek heb jij telefonisch contact met patiënten, thuiszorgorganisaties, verzorgingshuizen en andere apotheken. Jij biedt op efficiënte en effectieve wijze telefonische ondersteuning aan de patiënt dan wel de zorgverlener met betrekking tot de inzet en het gebruik van medische hulpmiddelen, zoals incontinentiemateriaal en materiaal voor diabetici. Jij houdt telefonische intakes en evaluaties met patiënten en geeft advies met betrekking tot medische hulpmiddelen.

Wie zoeken wij?

Jij hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond en bent BIG-geregistreerd. Jij hebt actuele kennis en ervaring als verpleegkundige, waarbij kennis op het gebied van medische hulpmiddelen een pré is. Jij bent in staat om door middel van klinisch redeneren de zorgvraag van een klant vast te stellen en op basis hiervan een advies te formuleren. Jij bent communicatief vaardig, zowel in woord als in geschrift en bij voorkeur beheers jij ook de Engelse taal. Jij bent empathisch en integer, hebt een dienstverlenende instelling en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Daarnaast ben jij flexibel en een echte teamplayer.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen via onderstaande sollicitatielink

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!