Skip to content

Link to accessibility

SPITS

Apotheken kunnen geneesmiddelen voor patiënten in instellingen en de thuissituatie per innamemoment verpakt in zakjes aanbieden. Dit verhoogt de kwaliteit van de geneesmiddelenverstrekking en de medicatieveiligheid aanzienlijk. Bovendien biedt de apotheek hiermee een extra service aan instellingen, thuiszorg en mantelzorgers.

Alliance Healthcare Nederland werkt hiervoor samen met SPITS. SPITS verpakt, volledig geautomatiseerd op basis van de patiëntgegevens, op drie locaties in Nederland, geneesmiddelen per soort of innamemoment in zakjes. Deze zakjes vormen samen een rol met medicatie voor een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 1 week); de Medirol. Apotheken ontvangen de Medirollen via Alliance Healthcare Nederland.

SPITS heeft kwaliteit hoog in het vaandel. SPITS werkt met strikte protocollen en met een nieuwe generatie schouwmachines, waarbij een betrouwbaarheidpercentage van maar liefst 99,997% wordt behaald. De drie vestigingen van SPITS zijn gecertificeerd volgens de meest recente ISO-norm.

Meer informatie

Bekijk hier de korte bedrijfsfilm over SPiTS
Voor meer informatie over SPITS klik hier.
Voor vragen over SPITS stuur een mail naar info@spitsbv.nl

Privacy Statement SPITS Apeldoorn