Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws
«Terug

Kring-apotheek Asten wordt Alphega apotheek

Asten, 22 oktober 2014

 

KRING-APOTHEEK ASTEN WORDT ALPHEGA APOTHEEK

Versterking van onafhankelijke apotheek en verbeterd aanbod klanten

 

Kring-apotheek Asten heeft vanaf 1 november 2014  een nieuwe naam: Alphega apotheek. De nieuwe Alphega apotheek heeft een frisse en moderne uitstraling gekregen en is gevestigd aan de Floralaan 28 te Asten.

 

Alphega apotheek Asten is één van de vele zelfstandige Kring-apotheken in Nederland, die de overstap naar het merk Alphega apotheek heeft gemaakt. Het is de bedoeling dat alle aangesloten zelfstandige Kring-apotheken als Alphega apotheek verder gaan. Inmiddels zijn er al meer dan honderd Alphega apotheken in Nederland.

 

De meerwaarde van Alphega apotheek

Alphega apotheek is met meer dan 4.800* apotheken actief in zeven Europese landen. Om klanten de beste gezondheidszorg te kunnen blijven bieden heeft Kring-apotheek zich aangesloten bij dit internationale apothekersnetwerk. Zo profiteren consumenten van de voordelen van een internationaal merk. Zoals een breder assortiment zelfzorgproducten  en nieuwe zorgdiensten.

Met de slogan ‘Jouw gezondheid is onze zorg' laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen, die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de klant.

 

Uitbreiding assortiment met Boots Laboratories

Bij Alphega apotheek Asten kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast heeft de apotheek een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met het wereldwijd beroemde merk Boots Laboratories. Klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde service van het apotheekteam van Alphega apotheek Asten.

 

Gertjan Hooijman van Alphega apotheek Asten: "We zijn erg blij met onze vernieuwde apotheek en de overstap naar het internationale merk Alphega apotheek. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn."

 

Caitlin Sorrell, Managing Director van Alphega Pharmacy Europe, voegt toe: "Alphega Pharmacy blijft zich versterken en de aansluiting van Kring-apotheek bij Alphega verhoogt het profijt van heel het zelfstandige apothekersnetwerk. We kijken ernaar uit om nauw samen te gaan werken met de zelfstandige apotheken in Nederland."

 

Openingstijden

Alphega apotheek Asten is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30  uur  .

 

*status op 31 maart 2014