Skip to content

Link to accessibility

Banner nieuws
«Terug

Hondervijftigste Alphega apotheek in Nederland

HONDERDVIJFTIGSTE ALPHEGA APOTHEEK IN NEDERLAND

Alphega apotheek inmiddels vertrouwd gezicht in Nederlands straatbeeld

 

Op 18 december jl. was de officiële opening van de honderdvijftigste Alphega apotheek in Nederland, Alphega apotheek De Meeuwen in Amsterdam.

 

Met de slogan ‘Jouw gezondheid is onze zorg' laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen, die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de klant.

 

Honderdvijftigste Alphega apotheek

De honderdvijftigste Alphega apotheek is op 18 december feestelijk geopend en is gevestigd in Amsterdam aan de Waddenweg. Bij Alphega apotheken en op www.alphega-apotheek.nl kunnen klanten terecht voor professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen. Daarnaast hebben de apotheken een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten.

 

Roger Liem,sinds 2008 apotheker in Alphega apotheek De Meeuwen:"Onze klanten kunnen blijven vertrouwen op de dienstverlening en klantvriendelijkheid van het apotheekteam van Alphega apotheek De Meeuwen, maar dan met een nieuwe, frisse uitstraling. Alphega apotheek ondersteunt ons, zodat wij onze patiënten gericht kunnen adviseren en zorg op maat kunnen bieden. Zo willen we in 2015 nog meer investeren in de samenwerking met de lokale huisartsen, het versoepelen van het proces van herhaalmedicatie en waar mogelijk de wachttijden beperken. Door de overstap naar het Europese merk Alphega apotheek, denken wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn."

 

Arvid Manneke, Managing Director Alliance Healthcare Nederland: "Wij zijn er trots op dat Alphega apotheek nu al voor honderdvijftig zelfstandige apotheken in Nederland het verschil kan maken. Wij feliciteren apotheker Roger Liemen zijn apotheekteam van harte met hun Alphega apotheek. Wij waarderen het vertrouwen dat zij in onze apotheekformule stellen en wensen hen veel succes!"

 

Caitlin Sorrell, Managing Director, Alphega Europe: "Het bereiken van de honderdvijftigste Alphega apotheek circa een jaar na de aankondiging van de naamswijziging is wederom een indrukwekkende prestatie. De voortdurende uitbreiding van het netwerk van Alphega apotheek biedt meer voordelen voor alle aangesloten apothekers. Wij zijn verheugd dat de meerwaarde die wij zelfstandige apotheken bieden, steeds meer erkend wordt en kijken uit naar de samenwerking met de apotheek in Amsterdam om eersteklas gezondheidszorg te blijven leveren."

 

Over Alphega apotheek De Meeuwen

Alphega apotheek De Meeuwen is geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

Adres: Alphega apotheek De Meeuwen, Waddenweg 1, 1025 PR te Amsterdam.

Telefoonnummer: 020 - 6360088