Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons distributiecentrum in Meppel zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Logistieke medewerkers
(16 - 25 uur)

Jouw functie

Je bent samen met een team van logistieke medewerkers verantwoordelijk voor de goederenstroom in het magazijn. Hierbij horen werkzaamheden die betrekking hebben op opslag, verzamelen en gereed maken voor transport van goederen volgens de normen van GDP en de werkinstructies,  zodanig dat aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen wordt voldaan.

Je werkt met een team van enthousiaste collega's.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

• Het controleren en/of verzamelen van uitgaande orders op compleetheid en aanwezigheid van de benodigde gegevens.
• Het verzamelen van orders op routevertrektijd, rekening houdende met o.a. vervaldata en chargenummers.
• Het signaleren en registreren van afwijkingen.

Wie zoeken wij?

• Minimaal een afgeronde VMBO-opleiding;
• Vaardigheden als accuraat, efficiënt, orde/netheid, samenwerken, zelfstandigheid en inzet/betrokkenheid;
• Affiniteit met een geautomatiseerd verzamelsysteem;
• Beschikbaarheid op minimaal 2 dagen in de week (maandag t/m vrijdag), waarbij de werktijden tussen 14.00 en 19.00 liggen. In drukke periodes ben je ook bereid eerder te starten of om langer door te werken.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Henrieke Kisjes – Oenema op telefoonnummer 088-1040159.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!