Skip to content

Link to accessibility

Contant

Locatie Veghel

De Amert 603 
5462 GH Veghel
Telefoon 088 1040 911

Routebeschrijving bezoekadres Veghel

Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht

Volg de A2 en neem afslag Veghel (21). Ga bij de verkeerslichten linksaf richting Helmond. Volg de N279 ongeveer 14 kilometer. Als je onder de A50 doorrijdt ga je bij het tweede stoplicht linksaf industrieterrein De Amert op. Volg de weg en ga direct na het tankstation aan je linkerzijde linksaf. Ga aan het einde van de weg rechtsaf, je treft het pand van Alliance Healthcare Nederland aan je linkerhand aan.

Vanuit de richting Eindhoven

Volg de A50 richting Nijmegen en neem afslag Veghel (11). Ga bij de verkeerslichten linksaf de N279 op richting Helmond. Ga bij de volgende verkeerslichten linksaf industrieterrein De Amert op. Volg de weg en ga direct na het tankstation aan je linkerzijde linksaf. Ga aan het einde van de weg rechtsaf, je treft het pand van Alliance Healthcare Nederland aan je linkerhand aan.

Vanuit de richting Arnhem/Nijmegen

Volg de A50 richting Eindhoven en neem afslag Veghel (11). Ga bij de verkeerslichten linksaf de N279 op richting Helmond. Ga bij de tweede verkeerslichten linksaf industrieterrein De Amert op. Volg de weg en ga direct na het tankstation aan je linkerzijde linksaf. Ga aan het einde van de weg rechtsaf, je treft het pand van Alliance Healthcare Nederland aan je linkerhand aan.

Met openbaar vervoer:

Je kunt de Markt van Veghel bereiken met buslijnen 157 en 305 vanaf treinstation Oss, met buslijn 158 vanaf treinstation 's-Hertogenbosch en buslijn 305 vanaf treinstation Eindhoven. Vanaf de Markt in Veghel is het ongeveer 25 minuten lopen naar het pand van Alliance Healthcare Nederland. Je loopt richting industrieterrein de Amert via de Hoogstraat de NCB-laan in. Vervolgens ga je rechtsaf de Lage landstraat in. Nadat je linksaf de Pater van den Elsenlaan bent ingegaan ga je de eerste straat rechtsaf (ook Pater van den Elsenlaan) tot de T-splitsing. Je kiest voor de linkerstraat en loopt alsmaar rechtdoor (evenwijdig aan de Pater van den Elsenlaan) tot je het bordje ziet waarbij je linksaf wordt gewezen naar Alliance Healthcare.