Skip to content

Link to accessibility

Contant

Hoofdkantoor 's-Hertogenbosch

Pomphoekweg 1
5222 BE 's-Hertogenbosch
Telefoon 088 1040 911


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving bezoekadres 's-Hertogenbosch

Vanuit Utrecht

Vanaf de A2 bij knooppunt Empel de A59 volgen, richting Waalwijk. Neem afslag 46 richting Brabanthallen. Beneden aan de afslag ga je linksaf. Je rijdt nu op de Rietveldenweg. Na de derde verkeerslichten is de eerstvolgende straat rechts de Pomphoekweg.

Vanuit Nijmegen

Vanaf de A59, na Rosmalen, de A2 volgen, richting Utrecht. Vanaf de A2 bij knooppunt Empel de A59 volgen, richting Waalwijk. Neem afslag 46 richting Brabanthallen. Beneden aan de afslag ga je linksaf. Je rijdt nu op de Rietveldenweg. Na de derde verkeerslichten is de eerstvolgende straat rechts de Pomphoekweg.

Vanuit Eindhoven/Tilburg

Volg vanaf de A2, na afslag 20, bij knooppunt Empel de A59, richting Waalwijk. Neem afslag 46 richting Brabanthallen. Beneden aan de afslag ga je linksaf. Je rijdt nu op de Rietveldenweg. Na de derde verkeerslichten is de eerstvolgende straat rechts de Pomphoekweg.

Vanuit Waalwijk

Op de A59 afslag 46 nemen, richting Brabanthallen. Beneden aan de afslag ga je rechtsaf. Je rijdt nu op de Rietveldenweg. Na de tweede verkeerslichten is de eerstvolgende straat rechts de Pomphoekweg.

Openbaar Vervoer

Stadsbus 61: richting Kruiskamp / stadsbus 62: richting Kruiskamp

Uitstapplaats Helftheuvelpassage/Kooikersweg. Daarna 7 minuten lopen naar de vestiging.

Stadsbus 65: richting Bokhoven

Uitstapplaats Moermanstraat. Daarna 4 minuten lopen naar de vestiging.