ATTENTION: Please enable Javascript in your browser for full site functionality.
Skip to navigation Skip to main content Skip to footer

Leiderschap Integrale Zorg

Masterclass Leiderschap in de Integrale Zorg

 

LIZ logo

Een belangrijke transitie vindt plaats van one-stop-shop naar chronische specialistische zorg. Dit heeft ook z’n effect op de apotheek van het ziekenhuis. Nieuwe organisatiestructuren en samenwerkingen ontstaan tussen de klinische en poliklinische apotheek voor het leveren van integrale zorg. Om deze integrale zorg te leveren is nieuw leiderschap nodig.

Wij willen u uitnodigen voor een geaccrediteerde 3-daagse Masterclass voor Apothekers met het aandachtsgebied specialistische zorg thuis . De vanuit LIZ ontwikkelde masterclass Leiderschap in de Integrale Zorg wordt georganiseerd op 29 en 30 maart en 11 mei 2023. De masterclass is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de sponsors: Alliance Healthcare, Alcura en SPITS.

LIZ informatiefolder Masterclass Leiderschap in de Integrale Zorg

Doel van de opleiding

Met de 3-daagse Masterclass: Leiderschap in Integrale Zorg, krijgen deelnemers kennis en vaardigheden aangereikt om dit leiderschap in de praktijk toe te passen en integraal met hun stakeholders samen te werken. Deze drie pijlers (LIZ model) vormen een stevig fundament voor de toekomst en een duurzame aanpak voor integrale zorg

Programma
In het programma komen zowel de uitdaging, implementatie en praktische toepassing in de praktijk aan bod. Hierin vindt u een toelichting op de modules.

Uitdaging

• De urgentie om te veranderen

• De noodzaak om visie op integrale zorg te ontwikkelen

Implementatie

• Hoe je deze visie in je eigen organisatie implementeert (zowel strategisch als inhoudelijk)

Praktische toepassing

• Hoe je je eigen leiderschap hierin ontdekt en kan ontwikkelen

 

Mede mogelijk gemaakt door

Alliance Healthcare logo                SPITS logo         Alcura logo

 

Kosten
Dankzij de bijdrage van sponsors kunnen wij deze opleiding voor een speciale prijs aanbieden. De de opleiding kost 1.297 euro (excl. btw). Het pakket omvat tevens één diner en overnachting.

Accreditatie
De accreditatie is aangevraagd voor 18 punten. Canmeds punten 40% communicatie, 40 % samenwerken en 20% professionaliteit.

Locatie
Conference hotel Kontakt der Kontinenten - Soesterberg.

Organisatie & Ontwikkeling

Martin Schuitemaker

Martin Schuitenmaker heeft een zeer ruime ervaring in de klinische -en poliklinische farmacie. Heeft veel bestuurlijke rollen bekleed (o.a. bij de NVZA) en is expert op het gebied van advies binnen de intramurale zorg.

Maryse Spapens

Maryse Spapens is van origine apotheker. In haar functie als directeur van de poliklinische apotheek van het A.Schweitzer ziekenhuis en als voorzitter van CPF heeft ze veel ervaring opgedaan, zowel bestuurlijk als inhoudelijk. Vanuit Zorgkompaz adviseert Maryse zorgorganisaties bij de juiste zorg op de juiste plek. Tevens is ze NLP-coach en DISC-trainer.

Sharon Schouten

Sharon Schouten heeft een achtergrond in de openbare farmacie en was directeur van een nationaal nascholingscentrum voor apothekers. Sharon is gepromoveerd op motivatie van apothekers voor nascholing en heeft een missie om de intrinsieke motivatie van zorgprofessionals in hun leren en ontwikkelen te stimuleren. Hierdoor borg je persoonlijk en professioneel leiderschap.