Skip to content

Link to accessibility

Internationaal

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (Nasdaq: WBA): Een wereldspeler op het gebied van farmacie, die elke dag het leven van miljoenen mensen raakt door het distribueren en verstrekken van geneesmiddelen en health & beauty producten, middels haar apotheken, winkellocaties en digitale platformen. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar een vertrouwde speler in de
gezondheidszorg, openbare farmacie en farmaceutische groothandel.

Walgreens Boots Alliance is aanwezig in meer dan 25* landen, heeft meer dan 440.000 medewerkers in dienst en bezit meer dan 18.750 winkels. Onze groothandelsdivisie levert vanuit 300 distributiecentra in 11 landen aan meer dan 115.000** apotheken, artsen, gezondheidscentra en ziekenhuizen. Onze internationale Retail Pharmacy divisie is actief in acht landen en is erop gericht om ervoor te zorgen dat mensen zich goed voelen en er op hun best uitzien. We hebben 4605* winkels en onze online aanwezigheid groeit. In Europa zijn we marktleider.

WBA wil mensen over de hele wereld helpen om gezonder en gelukkiger te leven. Het bedrijf is trots op haar bijdrage aan gezonde gemeenschappen, een gezonde planeet, een inclusieve werkplek en een duurzame markt. De verschillende bedrijfsonderdelen zijn erkend voor hun Corporate Social Responsibility. Walgreens werd genoemd in Fortune* Magazine 2019 als één van de bedrijven die de wereld verandert en Boots UK werd door Business in the community uitgeroepen tot Responsible Business of the Year 2019-2020. WBA is opgenomen in Fortune's 2019 lijst van World's Most Admired Companies en staat op de eerste plaats in de categorie food & drugstores. Het is voor het 26e achtereenvolgende jaar dat WBA/Walgreen CO op deze lijst voorkomt.

Meer informatie over WBA is te vinden op www.walgreensbootsalliance.com

©2019, Fortune Media IP Limited, gebruikt onder licentie

*Per 31 augustus 2019, exclusief investeringen volgens de Equity methode
**12 maanden voor het jaar eindigend op 31 augustus 2019, exclusief investeringen volgens de Equity methode