Skip to content

Link to accessibility

Highlights, hét symposium voor apothekersassistenten in ziekenhuizen

Het succesvolle jaarlijks terugkerende symposium Highlights ziekenhuizen heeft als doel u weer helemaal up-to-date te brengen over dynamische onderdelen in de zorg. CaalenAdvies en Alliance Healthcare organiseren ook dit jaar weer samen het symposium met het thema ‘infectieziekten'.

Meld uzelf hier aan!
U kunt uzelf en uw collega's aanmelden via deze link 

Onder leiding van dagvoorzitter Prof. Dr. Eric N. van Roon gaan we samen op pad om het ontstaan, de werking en de bestrijding van infectieziekten vanuit de farmaceutische expertise goed in kaart te brengen. We doen dit , zoals gebruikelijk vanuit verschillende invalshoeken.

  • Dit symposium draait om de basisvraag: waar staan we nu met de bestrijding van infectieziekten?
  • We doen dat in een breed perspectief. We kijken naar de manier waarop antibiotica werken. We gaan in op de uitdagingen die we momenteel het hoofd moeten bieden, zoals allergieën en resistentie. We belichten verschillende oplossingsrichtingen die we hiervoor  herkennen.
  • We duiken in de kennis rond vaccins en vaccinatie. Daarnaast  pakken we ook dit jaar een onderwerp bij de kop dat heel dicht bij de organisatie van de praktijk van alledag ligt namelijk ‘Parenterale antibiotica thuis'.

Kortom het symposium "Highlights" brengt u weer helemaal up-to-date op het gebied van infectieziekten en vaccinontwikkeling. U gaat naar huis met kennis van de actualiteit en kunt meteen aan de slag met praktisch bruikbare informatie voor de werkdag van morgen.

Programma 
We hebben een interessant programma voor u klaarstaan. Bekijk hier het programma

Wanneer?
Het symposium wordt gehouden op twee verschillende data op één locatie in Utrecht:

  • 3 november 2020
  • 12 januari 2021

Kosten
Als u zich voor vóór 10 september inschrijft bedragen de kosten € 285,- per persoon. Vanaf 10 september € 305,- per persoon. 

Meteen inschrijven?
U kunt uzelf en uw collega's aanmelden via deze link 

Het congres wordt georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Accreditatie
Het Highlights Symposium is vanzelfsprekend een KABIZ geaccrediteerd symposium.

In 2019 namen meer dan 300 apothekersassistenten uit meer dan 80 ziekenhuizen deel aan het symposium. De waardering was hoog en het uitwisselen van ervaringen met collega's maakt dit symposium extra waardevol. Dit wilt u dus niet missen!

Kijk hier voor de terugblik.