Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Bij de Alcura apotheek, onderdeel Patient Support Programma's voor de regio Zuid-Holland is een vacature ontstaan voor een

Duodopa nurse specialist
(32-40 uur)

Wat verwachten we van jou?

Als Duodopa Nurse Specialist van de Alcura apotheek kom je zowel in de ziekenhuizen als bij patiënten thuis om de patiënt en zijn/haar zorgverleners te begeleiden bij de behandeling met Duodopa. Je biedt op efficiënte en effectieve wijze ondersteuning aan de patiënt dan wel zorgverlener.

Wie zoeken wij?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige (bij voorkeur niveau 5) afgerond en ben je BIG-geregistreerd. Je hebt actuele kennis en ervaring als verpleegkundige, waarbij ervaring in de neurologie en kennis van Parkinson een pré is. Je bent toegewijd aan de patiënten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent in staat om zowel met neurologen als met de thuiszorg en de patiënt op effectieve wijze te communiceren en een goede relatie aan te gaan. Je bent bereid tot het volgen van een interne opleiding, het reizen naar ziekenhuizen en/of patiënten vormt geen probleem voor je. Daarnaast sta je niet afwijzend tegenover het af en toe telefonische bereikbaarheidsdiensten draaien.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button:


 

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Wouter van den Bemt, programma manager/ teamleider Duodopa specialisten 06-11874380 of per mail via wouter.vd.bemt@alcura-health.nl.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!