Skip to content

Link to accessibility

Ben jij klaar voor een carrière bij Alliance Healthcare Nederland?

Alliance Healthcare Nederland is een grote speler in een snel veranderende zorgmarkt. Dit zijn we dankzij onze medewerkers. Iedere medewerker in ieder bedrijfsonderdeel speelt een essentiële rol en is een onmisbaar onderdeel van het geheel.

 

Elke dag weer leveren we met elkaar een unieke toegevoegde waarde in de zorg voor alle klanten. Dit bereiken we door een krachtige combinatie van toewijding, kwalitatief hoogstaande producten en diensten, het wereldwijde Walgreens Boots Alliance netwerk en een sterk collectief met zorgprofessionals.

Wilt u deel uitmaken van onze organisatie? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Kalman Petro
Managing director Alliance Healthcare Nederland

"Iedereen die bij Alliance Healthcare Nederland werkt, is een onmisbaar onderdeel van het geheel. We werken in een omgeving die snel verandert en waarin we dus zelf ook moeten openstaan voor veranderingen. Alliance Healthcare Nederland neemt het voortouw in de ontwikkelingen in de apotheekmarkt om daarin marktleider te blijven. En dit kunnen we ook. Van oudsher heeft Alliance Healthcare Nederland een cultuur waarbij klant- en mensgerichtheid in de vezels zitten. Tegelijkertijd hebben we een zeer bedrijfsgeoriënteerde instelling. Die twee elementen willen we constant met elkaar blijven verbinden. Iedereen die bij Alliance Healthcare Nederland betrokken is, bij welk bedrijfsonderdeel dan ook, levert iedere dag de inspanning die wij nodig hebben om als geheel onze kracht voor de klant ten volle te kunnen benutten. We kunnen hierbij putten uit een enorme kennis en kunde. We hebben een schat aan producten en diensten die ons helpen bij ons succes."