Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Het Zand, gelegen in Tilburg, op zoek naar een…

Apothekersassistente of BBL-er (24-36 uur)

Kun jij goed in teamverband werken? Ben jij flexibel, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij nauwkeurig? Of wil jij een opleiding tot apothekersassistent (e) gaan volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

De apotheek

Boots apotheek Het Zand bestaat uit een team van twee apothekers, negen apothekers assistentes, twee algemeen ondersteunend medewerkers en een eigen bezorger. De apotheek werkt nauw samen met de omliggende huisartsenpraktijken en maakt gebruik van Pharmacom, Track&Trace en heeft een Medicijnkluis. De apotheek is gevestigd aan de rand van het winkelcentrum Westermarkt in Tilburg-West.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Henk Peterse (apotheker) via onderstaande sollicitatiebutton:

Voor meer informatie kun je terecht bij Henk Peterse (apotheker) op telefoonnummer 013-4672165.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!