Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Zwolle-Zuid, gelegen in Zwolle, op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige

Apothekersassistent(e) 
(24-36 uur)

Ben jij een gediplomeerd apothekersassistent(-e) die patiëntenzorg en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Heb je affiniteit met zelfzorg producten (Health & Beauty) en de verkoop hiervan? Ga je uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De apotheek

Boots apotheek Zwolle Zuid beschikt over een ervaren team, waarin een gezellige werksfeer en collegialiteit voorop staan.  Daarnaast hebben we een uitstekende samenwerking met de huisartsen.

Boots is een formule die Health en Beauty combineert. Het gaat niet alleen om medicijnen en OTC, maar om de totale gezondheid en benadering van de klant. Boots is vernieuwend, maar tegelijkertijd blijven alle traditionele apotheektaken gewaarborgd.

De apotheek verzorgt o.a. baxter-instructie bij klanten thuis en voorlichting voor individuele klanten in de vorm van ‘Huidadviesdagen' of patiëntengroepen. Er wordt gewerkt met Central Filling, pro-actief herhalen en Pharmacom.

Behalve de traditionele functie van stadsapotheek heeft Boots apotheek Zwolle Zuid zich ook gespecialiseerd in het leveren van farmaceutische zorg aan diverse zorginstellingen (o.a. RIBW en WLZ). We hebben veel ervaring met zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kortom, een apotheek waar jij jouw kennis en talenten goed kunt inzetten en verder ontwikkelen.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. A.D.F.J. van Ham (apotheker) via onderstaande sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij de apotheker (A.D.F.J. van Ham) op telefoonnummer: 038-4651885.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.boots.eu, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!