Skip to content

Link to accessibility

Kun jij goed in teamverband werken? Ben jij flexibel, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij klantvriendelijk? Heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en heb je kennis van farmacotherapie en ben je op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving? Heb je ervaring met Pharmacom (is een pré, maar niet noodzakelijk)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Apothekersassistent (e) (24 uur -40 uur)

De apotheek

Boots apotheek Oisterwijk is een kleine tot gemiddelde apotheek in Oisterwijk. De apotheek ligt in het centrum nabij De Lind. De apotheek werkt in een cluster samen met apotheken uit Boxtel en Sint-Michielsgestel. De werkwijzen zijn op elkaar afgestemd waardoor we elkaar ook kunnen helpen bij de personeelsbezetting. De samenwerking met de huisartsen is goed. Regelmatig is er overleg om de beste therapie voor onze cliënten te kunnen leveren.

We hebben een ervaren team, waarin een gezellige werksfeer en collegialiteit voorop staan. De apotheek werkt veel met baxter, central filling en proactief herhalen. We maken gebruik van het apotheekinformatiesysteem Pharmacom.

Boots is een formule die Health en Beauty combineert. Het gaat niet alleen om medicijnen en retail, maar om de totale gezondheid en benadering van de cliënt. Boots is vernieuwend, maar tegelijkertijd blijven alle traditionele apotheektaken gewaarborgd. Boots apotheek Oisterwijk kent een uitgebreid assortiment handverkoop waarmee we de Bootsformule uitstekend kunnen uitdragen.

Behalve de traditionele functie van een dorpsapotheek heeft Boots apotheek Oisterwijk zich ook gespecialiseerd in het leveren van farmaceutische zorg aan diverse instellingen.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving. Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Anne-Marie Jacobi (beherend apotheker) via onderstaande sollicitatiebutton:

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!