Skip to content

Link to accessibility

 

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving, bij een internationaal bedrijf waar jij het verschil wil maken tussen zorgverleners, zorgverzekeraars én patiënten? Kom dan bij ons werken als

Alliantiemanager Alcura Zorgverzekeraars
(24-40 uur)
 

Wat bieden wij?

Wij bieden een klein team met leuke collega's in 's-Hertogenbosch die iedere dag bezig zijn om voor patiënten de best mogelijke zorg te organiseren. Het team van de Zorgmakelaar maakt onderdeel uit van Alliance Healthcare waar zorg op diverse manieren vorm wordt gegeven binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. De dynamiek en veranderende markt maakt iedere dag tot een verrassende en uitdagende.

Om met Alcura de volgende stap te maken als medisch speciaalzaak dan wel zorgdienstverlener op het gebied van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen zijn we op zoek naar een ondernemende ‘spin in het web' collega die deel uit gaat maken van het Zorgmakelaar team in Nederland. Een strategisch belangrijke functie met onderhandelings¬, commerciële-en business development- elementen.

De functie kent marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, bonusregeling en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau en werk-/denkniveau, bij voorkeur in bedrijfseconomische of farmaceutische richting. Je hebt bewezen kennis van, affiniteit met en begrip van de gezondheidszorg van Nederland en specifiek de markt van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen en de randvoorwaarden die gelden om in deze markt als leverancier en dienstverlener op te treden.

Je hebt een pro-actieve instelling en zoekt de dialoog met zorgverzekeraars, klanten, en vele andere stakeholders binnen én buiten Alliance Healthcare. Je beschikt over aantoonbare ervaring in het onderhouden van netwerken, onderhandelen en contractmanagement. Je hebt ervaring met strategiebepaling in samenwerking met collega's.

Je bent een zelfstarter én klantgericht. Je hebt de drive om te ondernemen binnen een grote organisatie en om daarbij telkens grote en kleine verbeteringen te realiseren. Je bent analytisch en conceptueel, en ook zeker commercieel gedreven. De klant staat hierbij voorop.

Ook ben je in staat het grote geheel te zien, waarbij je beschikt over cijfermatig inzicht. Je bent een belangrijke schakel in het maken van afspraken binnen en buiten de organisatie. Hierbij ben je volhardend en geduldig, maar ben je ook in staat om de organisatie te helpen in onderbouwde besluitvorming.

Bovenal ben je in staat mensen te verbinden en hebt een sterke ‘getting things done' mentaliteit. We zoeken een collega die ondernemend is, maar dat wel doet in samenwerking met zijn/haar directe collega's. Iemand die niet bang is ownership te nemen en complexiteit kan en wil overzien. De complexiteit is groot door alle externe stakeholders en de vele belanghebbenden in de internationale organisatie . Initiatief en verantwoordelijkheid nemen zijn van groot belang.

Je rapporteert in deze functie aan de manager van de Zorgmakelaar. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om een plan op te stellen, deze te leiden, na te jagen én te realiseren. Hierbij krijg je de ruimte en ligt met name het initiatief bij jou om het succes van de Zorgmakelaar te vergroten. Natuurlijk is een goede begeleiding en ondersteuning aanwezig en kun je rekenen op een gemotiveerd team die er samen met jou voor wil gaan.

Herken je je in de bovenstaande tekst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

Leiden, coördineren en (mee) uitvoeren van acties ten behoeve van het maken van contractafspraken en het bouwen van strategische partnerships. Dit alles in nauwe samenwerking met ons bedrijfsonderdeel Alcura. Dit houdt onder andere in:

  • Onderhandelen met zorgverzekeraars en input leveren voor de onderhandelingen met leveranciers;
  • Het maken van  heldere en uitvoerbare afspraken voor Alcura en apotheken;
  • Zorgen voor een goede contractuele vastlegging en hierover afstemmen met juristen;
  • Organiseren, participeren en adviseren in tendertrajecten.
  • Implementeren van de gemaakte afspraken en zorgdragen voor een efficiënte uitvoering van afgesproken programma's;
  • Fungeren als primair aanspreekpunt voor zorgverzekeraars op het gebied van medische hulpmiddelen en als secundair aanspreekpunt op het gebied van geneesmiddelen en farmaceutische dienstverlening (voor een specifieke set van geneesmiddelen);
  • Opstellen van business cases en projectplannen;
  • Onderhouden van relaties met de specifieke klantgroepen en stakeholders

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel én ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Erik Brouwer (HR business partner) op het telefoonnummer 06-43068454 of Rutger Wouters (Manager Zorgmakelaar) op telefoonnummer 06-21204959.

 

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 400.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura / Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!