Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wij zijn voor Alloga (Nederland) BV, gevestigd in Veghel, op zoek naar volgende medewerker ;

Administratieve kracht avonddienst (5x4uur)

                                                                       

Alloga, logistiek dienstverlener in de farmaceutische sector, met vestigingen in Veghel, Wijchen en Tiel is voor hun standplaats in Veghel op zoek naar een gemotiveerde medewerker / medewerkster. In deze belangrijke functie ben jij het gezicht voor onze chauffeurs en heb je geen bezwaar om iedere avond te werken (17:30 tot +/- 21:30).

Lijkt jou het leuk om dagelijks onze transportplanner te ondersteunen, chauffeurs te woord te staan en administratieve taken uit te voeren? Reageer dan op deze vacature!

Wat bieden wij;

• Een salaris conform cao beroepsgoederenvervoer.
• Een gezond, informeel & snelgroeiend bedrijf met korte lijnen.
• Reiskosten vergoeding woon-werkverkeer.
• Uitdagende, variërende functie.
• Een leuk team van ca. 25 enthousiaste collega's.

Wat verwachten wij;

• Een proactieve, flexibele, accurate team player.
• Ervaring in de afhandeling van terugkerende administratieve taken.
• Ervaring met Access, Word, Excel is een Pre
• Goede beheersing van goede Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift.
• Interesse in de farmaceutische logistiek.
• Can do mentaliteit en in staat om prioriteiten te stellen.
• Kennis van ERP, WMS systemen is een pré.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van cv, via onderstaande solicitatiebutton

Voor meer informatie over de deze functie kun je contact opnemen met Wesley van Emmerik (transport coördinator) via 06-18289024.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!