Skip to content

Link to accessibility

Joop aan het woord

Productiemanager
Joop Verbruge
Stephar

Stephar zorgt voor de inkoop van buitenlandse medicijnen die klaar worden gemaakt voor de Nederlandse markt. Dit doen we door medicijnen om te pakken met een Nederlandse bijsluiter en deze vervolgens door te verkopen. Sinds 2007 werk ik bij Stephar als productiemanager op de Productie afdeling. In mijn functie zorg ik ervoor dat de productiecapaciteit volledig benut word (geen overproductie en geen onderproductie), kwaliteit, efficiëntie, dagelijkse voorkomende zaken en HR- zaken. De functie is enorm divers; iedere dag is anders. Je weet 's ochtends niet wat er 's middags gebeurt. Het zo efficiënt mogelijk inrichten van het productieproces en de benodigde verbeteringen weten te bedenken en organiseren is altijd een uitdaging; met ervaring kijken naar de werkzaamheden en bepalen welke zaken noodzakelijk zijn en welke niet, bedenken hoe we logistiek voordeel kunnen behalen, waarin we kunnen automatiseren en andere vraagstukken.

Mijn collega's

Op de Productie afdeling werken voornamelijk vrouwen. Het is een gezellige afdeling en er heerst een informele sfeer. Medewerkers hebben een vaste werkplek en werktijden. Een groot gedeelte van de medewerkers is aangesloten bij een personeelsvereniging. Deze organiseert regelmatig leuke uitjes.

Kernwaarde

De kernwaarde vertrouwen past het beste bij Stephar. Je werkt met medicijnen: de bijsluiter, het etiket en de verpakking passen we aan en dat moet nauwkeurig gebeuren zonder fouten. Men moet er op kunnen vertrouwen dat de juiste medicatie in de verpakking zit. Daarnaast is de kernwaarde eenvoud passend bij Stephar; Stephar is een platte organisatie. Strak georganiseerd met weinig hiërarchie.