Skip to content

Link to accessibility

Wessel aan het woord

Distributiemanager
Wessel Mak
Groothandel Alliance Healthcare Nederland

Ik ben vanaf 2002 in dienst van Alliance Healthcare Nederland. Sinds juni 2016 ben ik in de functie van distributie manager verantwoordelijk voor transport en de daaraan gerelateerde activiteiten, zoals assemblage en cross-docking voor de diverse bedrijfsonderdelen van Alliance Healthcare. Ook fleet management valt hieronder. Hiervoor ben ik andere functies werkzaam geweest, waaronder logistiek manager en DC manager van een van onze distributiecentra. Door mijn kennis en ervaring krijg ik ook de mogelijkheid naast mijn reguliere functie projectmanager te zijn voor diverse operationele projecten.

Deze diversiteit maakt mijn baan steeds opnieuw uitdagend en leuk. Zo werk ik met veel verschillende mensen met diverse functies en nationaliteiten. Ook het werk zelf: de logistieke stromen en processen, de producten en diensten die steeds veranderen door de dynamische markt, maken het werk heel divers. Hierdoor werk ik hier al jaren met veel plezier bij Alliance Healthcare!

Mijn collega's

Alliance Healthcare Nederland is een organisatie met professionele, hard werkende mensen. Men geeft elkaar verantwoordelijkheid en vertrouwen, waarbij je uiteraard wel goede output en resultaten dient te leveren.  

Kernwaarde

Het is een intensieve tijd door de veranderende markt. Naast dat we kostenbewust zijn, zijn we innovatief en leveren wij samen met onze partners de beste zorg. Daarmee maken we het onderscheid en kunnen we partnerships aangaan.