Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de Alcura apotheek, onderdeel Zorgteam Diabetes, in ons distributiecentrum gevestigd in Meppel zijn wij op zoek naar

Diabetes verpleegkundige
(36 uur)

Wat verwachten we van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat verwachten we van jou?

Als diabetesverpleegkundige van de Alcura apotheek heb je telefonisch contact met patiënten, apotheken, voorschrijvende huisartsen en specialisten en thuiszorgorganisaties. Verder bestaan je taken uit:

- Je biedt op efficiënte en effectieve wijze ondersteuning aan de patiënt dan wel zorgverlener.
- Je houdt intakes en evaluaties met patiënten en geeft advies met betrekking tot diabetes test- en hulpmaterialen.
- Je bent daarnaast voor het zorgteam diabetes het 1e aanspreekpunt.

Wie zoeken wij?

Je hebt de opleiding tot diabetesverpleegkundige afgerond met actuele kennis en werkervaring als diabetesverpleegkundige. Je kunt op verschillende taken worden ingezet Je bent bereid tot het volgen van interne scholingen, het reizen vormt geen probleem, je beheerst het Engels zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel, houdt overzicht en kunt goed werken in een team. Je vindt het geen probleem om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Annelies de Lange Hoek, Alcura apotheek manager, 088-1040580.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!