Skip to content

Link to accessibility

Voor onze Boots apotheek op Schiphol Plaza zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en klantgerichte

Verkoopmedewerker Beauty (24-36 uur)

Wat zijn je werkzaamheden?

Als verkoopmedewerker Beauty promoot en verkoop jij onze producten aan de klanten in onze vestiging. Je benadert de klanten gastvrij en proactief. Je adviseert de klanten over het gebruik van de producten en helpt hen bij het nemen van hun beslissingen. Je zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van onze producten. Je zorgt voor een optimaal winkelbeeld en bouwt productpresentaties die onze klanten inspireren en verrassen met als doel traffic naar de apotheek te genereren en de conversie van de bezoekers te verhogen. Kortom: je creëert fans! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding van de overige medewerkers op bovengenoemde aspecten, en gezamenlijk ook voor het voorraadbeheer.

Wie zoeken wij?

Je bent commercieel ingesteld, je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met de drogisterij, visagie en beauty. Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in Retail management/detailhandel. Je hebt de potentie en interesse om op termijn door te groeien naar een leidinggevende rol.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties en vaardigheden:

  • Klantgerichtheid en gastvrijheid
  • Mensgerichtheid en sensitiviteit
  • Stressbestendigheid
  • Resultaat- en servicegerichtheid
  • Representativiteit
  • Coachende vaardigheden
  • Product presentatie vaardigheden
  • Flexibel in gedrag en werktijden (beschikbaar op avonden, weekenden en feestdagen)

Boots is een internationale keten van apotheken die zich richt op Health en Beauty. Naast een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen en health- en beautyproducten levert Boots apotheek ook receptgeneesmiddelen. Op dit moment heeft Boots 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van klanten, waarbij we ons niet alleen focussen op de zorg maar ook op de totale health en beauty beleving van de klant. Onze medewerkers en onze eigen merken zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Aurélie Plane (apotheker) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Aurélie Plane (apotheker) op telefoonnummer: 020-6535187.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!