Skip to content

Link to accessibility

Voor onze nieuw te openen Boots vestiging op Hoog Catharijne zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste en klantgerichte Verkoopmedewerkers Beauty voor onze flexpool. In het centrum van Utrecht verrijst op dit moment een van de grootste winkelcentra van Europa: het vernieuwde Hoog Catharijne.  Met meer dan 26 miljoen bezoekers per jaar is Hoog Catharijne het drukstbezochte winkelcentrum van Nederland. Wij zijn dan ook trots dat wij op deze uitstekende Retail locatie een prachtige Boots apotheek met een groot retail-assortiment gaan openen.

Verkoopmedewerker Beauty
(oproep)

Wat zijn je werkzaamheden?
Wie zoeken wij? 

Geïnteresseerd?

Wat zijn je werkzaamheden?

Als verkoopmedewerker Beauty promoot en verkoop jij onze producten aan de klanten in onze vestiging. Je benadert de klanten gastvrij en proactief. Je adviseert de klanten over het gebruik van de producten en helpt hen bij het nemen van hun beslissingen. Je zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van onze producten. Je zorgt voor een optimaal winkelbeeld en bouwt productpresentaties die onze klanten inspireren en verrassen met als doel traffic naar de apotheek te generen en de conversie van de bezoekers te verhogen. Kortom: je creëert fans!

Wie zoeken wij?

Je bent commercieel ingesteld en hebt affiniteit met de drogisterij, visagie en beauty. Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en zoekt een leuke bijbaan in het centrum van Utrecht.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties en vaardigheden:

-              Klantgerichtheid en gastvrijheid
-              Resultaat- en servicegerichtheid
-              Representativiteit
-              Flexibel in gedrag en werktijden (beschikbaar op avonden, weekenden en feestdagen)

Boots is een internationale keten van apotheken die zich richt op Health en Beauty. Naast een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen en health- en beautyproducten levert Boots apotheek ook receptgeneesmiddelen. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van klanten, waarbij we ons niet alleen focussen op de zorg maar ook op de totale health en beauty beleving van de klant. Onze medewerkers en onze eigen merken zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een uitdagende werkomgeving, neem dan contact met ons op. Je sollicitatie kun je richten aan José Kayim (Apotheker) via ons e-mailadres: apotheker.ziekenzorg@nl.boots.com.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met José Kayim (Apotheker) via telefoonnummer 06-29478189. 

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!