Skip to content

Link to accessibility

Voor de maanden juli, augustus en september zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste…

Apothekersassistente (m/v)

Ben jij proactief en stressbestendig en beschik jij over goede communicatieve en contactuele eigenschappen? Heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en heb je kennis van farmacotherapie en de actuele wet- en regelgeving? Heb je affiniteit met cosmetica, beautyproducten en ben je bereid om tijdens de vakantie periode beschikbaar te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan via onderstaande sollicitatielink t.a.v. Esmee de Vries (regiomanager)

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Esmee de Vries op het telefoonnummer: 0615125200

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!