Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons enthousiaste team, zijn wij voor Boots apotheek Velp, gelegen in Velp, op zoek naar een enthousiaste..

Registratieapotheker
(38 uur)

De apotheek

Boots apotheek Velp kenmerkt zich door de goed lopende processen en de leuke sfeer in het team. Het is een grote apotheek, waar je naast de gebruikelijke zaken ook veel kan leren over de levering aan diverse instellingen, zoals verpleeghuizen en een hospice. We hebben goed contact met de huisartsen, die je regelmatig bellen om mee te denken over de behandeling. Doordat de processen goed op orde zijn, kunnen we ons nog beter richten op de farmaceutische zorg. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

De functie

Als tweede apotheker in de registratiefase ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering, samen met de andere drie apothekers. Doordat Boots apotheek Velp een grote apotheek is, is er veel ruimte om je specifieke taken eigen te maken die je zelf interessant vindt. Je stamplaats is in de vestiging in Velp, maar je zal ook de apotheker in Boots apotheek Rheden ondersteunen.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit:

•             Controle en toezicht van dagelijkse receptafhandeling

•             Coaching en begeleiding apotheekpersoneel

•             Ondersteuning van de beherend apotheker in het adviseren van cliënten, artsen en andere ketenpartners.

•             Onderhouden van het kwaliteitssysteem

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die proactief, stressbestendig en organisatorisch is. Je bent in staat om goed samen te werken met je collega apotheker(s), de medewerkers en huisartsen. Je weet van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Daarnaast beschik je over:

•             Een afgeronde WO opleiding richting Farmacie

•             Affiniteit met Health & Beauty producten en de verkoop hiervan

•             Goede communicatieve vaardigheden

Boots

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland.

We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Verder ontvang je een salaris conform salaristabel van Boots Nederland B.V. voor tweede apotheker en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en ondernemingsvaardigheden.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Reageer dan t.a.v. Areke Heijnis (beherend apotheker) via onderstaande link:

Voor meer informatie kun je terecht bij Areke Heijnis (beherend apotheker) op telefoonnummer 026-3649648.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!