Skip to content

Link to accessibility

Voor ons Alloga distributiecentrum in Veghel is een vacature ontstaan voor een

Planner Transport (40 uur)

(wekelijkse afwisseling samen met planners in shifts van 06.00 tot 15.00 en van 13.00 tot 22.00 uur)

Wat verwachten wij van jou?
Wie ben jij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Als planner ben je binnen het team medeverantwoordelijk voor de dagelijkse planning van een twintigtal wagens, waarbij je streeft naar de optimale inzet van beschikbare chauffeurs en wagens. Als planner ben je tevens de schakel tussen Customer Services en de chauffeurs.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

• Actie ondernemen bij problemen tijdens het laden zoals het incompleet zijn van orders of te veel volume door prioriteit te stellen wat wel en niet op dat moment geleverd moet worden.
• Geven van (aangepaste) werkinstructies aan de chauffeurs en begeleidt ze vooral bij drukke omstandigheden of tegenslag.
• Voert continue procesbewaking uit door het toezien op de uitvoering van de werkzaamheden in kwalitatieve en kwantitatieve zin
• Het wagenparkbeheer over de vrachtwagens
• Je voert de gehele administratie en tijdsregistratie
• Je signaleert fouten en afwijkingen en lost deze op
• Je werkt mee aan projecten zoals het optimaliseren van de routeplanning zodat het inschakelen van koeriersdiensten kan worden teruggedrongen

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega met een proactieve houding die het team komt versterken op de afdeling transport.

• Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.
• Je beschikt over een afgeronde logistieke opleiding.
• Je hebt goede kennis van MS Office & Outlook.
• Je hebt ervaring met een planningssysteem (bij voorkeur: Intertour of Smarttour).
• Je beschikt over goede topografische kennis binnen de Benelux landen.
• Je hebt ervaring met plannen bij een grote (retail-)organisatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een gedreven en collegiaal team waarbij kwaliteit centraal staat.

Je ontvangt een salaris conform CAO met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? 

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende sollicitatieknop: 

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Xanou Joosten (HR support adviseur) via telefoonnummer 088-1040431.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!