Skip to content

Link to accessibility

Ben jij  de pragmatische verbeteraar die onze Transport afdeling naar een hoger niveau kan brengen. Ben jij in je element in een dynamische omgeving waar je met je collega's iedere dag zoekt naar de optimale mix van plannen, realiseren en verbeteren. Dan zijn wij voor Alliance Healthcare op zoek naar jou:

Transport Operational Excellence Lead
(Den Bosch, 40 uur)

Je bent samen met de Transportmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van alles wat met Transport te maken heeft binnen Alliance Healthcare. Dit doe je in nauw onderling overleg met de andere teamleiders, de warehouses in Den Bosch en Meppel en onze klanten. Daarnaast ben je actief bezig met operational excellence, het continu verbeteren van de logistieke processen, benodigde data en (systeem)optimalisatie.

Vanuit de vestiging van Alliance Healthcare in Den Bosch zorg je voor meerdere locaties dat de operatie goed draait. Daarnaast is het belangrijk om actief aan de slag te gaan met KAIZEN en LEAN om verdere verbeteringen door te voeren.

Wie zoeken wij?

  • Leidinggevende: je hebt enkele jaren ervaring in het operationeel leiding geven. Je weet wat nodig is om goed te plannen en samen met je team de operatie op dag basis tot een succes te maken
  • Ontwikkelaar/ verbeteraar: je bent in staat om kleine en grote verbeteringen door te voeren. Samen met je collega's kijk je wat beter kan en zet je ideeën en plannen om in realisatie
  • Projectleider: je initieert en voert landelijke projecten uit ter verbetering van Transport. Daarin werk je nauw samen met andere onderdelen binnen Alliance Healthcare
  • Wagenparkbeheerder: je optimaliseert het wagenpark qua inzet, onderhoud, vervanging en gebruik door chauffeurs.

Jouw kwaliteitscriteria

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van logistiek en distributie
  • Ervaring met maken van rapportages;
  • 3 - 5 jaar ervaring als teamleider;
  • Goede kennis van Excel en Powerpoint voor analyses en presentaties.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie binnen Transport van Alliance Healthcare, waarin je de mogelijkheid hebt om je verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Alliance Healthcare heeft een sterke positie in de groeiende markt van medicijnen en groeit als organisatie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Herken je jezelf?

Wordt jouw enthousiasme aangesproken door deze vacaturetekst, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via onderstaande sollicitatie link:

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of wil je een nog beter beeld krijgen, dan kun je contact opnemen met Rudolf Dijkman, Transportmanager op 06-55870685.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

Alliance Healthcare Nederland is bij uitstek de partner voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken circa 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (patiënt support programma's), SPITS apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).