Skip to content

Link to accessibility

Voor onze afdeling Transport van het distributiecentrum in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een fulltime: 

Manager transport
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd?

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als manager transport ben je verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van het goederentransport. Hierbij moet worden voldaan aan de normen van kwaliteit en efficiency en de afspraken met klanten. Je moet hierbij denken aan:

• Het vertalen van het distributiecentrum jaarplan naar een operationeel afdelingsplan;
• Het aansturen van de assistent transport, coördinatoren en medewerkers, het geven van werkinstructies, ingrijpen bij onvolkomenheden en het oplossen van problemen;
• Zorgen voor de beschikbaarheid van mensen, middelen, systemen en dergelijke;
• Continu toezien op de uitvoering van de werkzaamheden en ingrijpen bij problemen;
• Zorg dragen voor de naleving van kwaliteits-, veiligheids- en ARBO voorschriften;
• Het correct en tijdig vastleggen van afdelingsprocessen (urenverantwoording e.d.);
• Het voeren van taak- en functioneringsgesprekken;
• Het uitwerken van de dagelijkse routeplanning en zorgdragen voor de optimalisatie hiervan;
• Zorg dragen voor een bedrijfs gereed wagenpark;
• Zorg dragen voor het transport van goederen conform de afgesproken kwaliteit en condities.
• Input leveren voor de verbetering van processen en afdeling en het implementeren van deze veranderingen.

Wie zoeken wij?

Je kunt goed in teamverband werken, je bent proactief en stressbestendig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent oplossingsgericht en wil graag meedenken met het optimaliseren en verbeteren van processen. Je bent beschikbaar tussen 04.00 en 23.00 uur (maandag t/m vrijdag), waarbij je tezamen met jouw assistent transport en de coördinatoren de aanwezigheid over dit tijdsvenster vaststelt.

Daarnaast beschik je over:

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting logistiek;
• Minimaal 3 jaar ervaring in het leiding geven/aansturen van personeel;
• Minimaal 3 jaar ervaring in de logistiek;
• Resultaatgericht en besluitvaardig;

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Wessel Mak (distributie manager) te sturen middels onderstaande sollicitatieknop

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wessel Mak via tel.nr. 088-1040204.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!