Skip to content

Link to accessibility

Voor ons Alloga distributiecentrum in Veghel zoeken we met spoed naar een

Manager Transport
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Als manager transport beheer en bewaak je de kwaliteit en efficiency van  het eigen en uitbestede vervoer aan de hand van de afgesproken KPI's en SLA. Je schakelt met de afdeling Customer Service van Alloga en met externe vervoerder(s), Ook bewaak je en voer je overleg  met externe partijen over de gemaakte afspraken. De hieruit voortkomende verbetertrajecten ga je implementeren en monitoren. Daarnaast ben je betrokken bij  landelijke vraagstukken  over transport, efficiency

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

- Bewaken van kosten transport ten opzichte van het budget. Signaleren en rapporteren van  afwijkingen.
- Inhuren van transport bij geselecteerde vervoerders voor spoedzendingen en internationale zendingen.
- Afhandelen van transport gerelateerde klachten en claims. Aanspreekpunt zijn voor de QA afdeling voor alle kwaliteit (GDP) gerelateerde zaken en wet- en regelgeving.
- Input geven aan sales voor tenders.
- Geeft leiding aan 3 planners en rond de 20 chauffeurs.

Je bent onderdeel van het MT Alloga (lijn) en het distributieteam van Alliance Healthcare NL (matrix).

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren professional die zich snel thuis voelt in een ondernemende, commerciële en veranderende organisaties met een can do mentaliteit. Je hebt een sterke overtuigingskracht en bent zowel mens als resultaatgericht.

Je beschikt over:

- HBO werk- en denkniveau (een logistieke opleiding is een pre)
- Ongeveer 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een logistieke organisatie binnen de food of healthcare-sector
- Aantoonbare ervaring op het gebied van changemanagement en cost awareness.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent een teamplayer

Geïnteresseerd? 

Heb je interesse in deze functie? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief! 

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Wessel Mak, distributiemanager via telefoonnummer 06-24605773.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!