Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons bedrijf Alloga, gelegen in Veghel zijn wij opzoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van

Transport coördinator
(40 uur)

Op dit moment zoeken wij een transport coördinator voor onze transport afdeling in Veghel. Je geeft direct leiding aan +/- 23 FTE (planners en chauffeurs) en bent werkzaam in een professionele logistieke omgeving met toonaangevende internationale & nationale klanten in de farmaceutische industrie.

Als transport coördinator ben je samen met je collega planners in een uitdagende logistieke omgeving verantwoordelijk voor regelen, controleren en beheren van alle transportactiviteiten. Hiervoor onderhoud je ook met enige regelmaat contact met leveranciers (transporteurs, dealers etc.). Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de planners, chauffeurs & de interne organisatie bij o.a. vragen, escalaties & uitzonderingen. Dagelijkse processen zullen voornamelijk door de planners worden opgepakt en zij dragen zorg voor de voortgang van de dagelijkse business. Echter operationeel meedraaien zal noodzakelijk nodig zijn bij afwezigheid van de vaste planners.

Jouw verantwoordelijkheden

• Direct leiding geven aan 3 planners, 1 administratieve kracht en +/- 20 chauffeurs.
• Maakt personeelsplanningen voor het uitvoeren van de werkzaamheden op de transport afdeling (optimale / efficiënte inzet van medewerkers en voertuigen).
• Het aansturen van de medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden.
• Onderhoud van het materiaal en wagenpark.
• Bewaken van de correctheid van de gehele logistieke administratie (facturatie, afleverbewijzen, urenregistratie etc.), performance en indien nodig, het ondernemen van acties.
• Het naleven en beheren van gemaakte afspraken (intern / extern) omtrent bestaande procedures en controle hierop, waarbij hij/zij specifiek rekening houdt met kwaliteit, efficiency, kosten, goederen-eigenschappen, charges en aantallen.
• Het op een juiste wijze onderhouden, zowel proactief als reactief, van interne / externe contacten met dien verstande, dat ten allen tijde gezorgd wordt voor een optimale & efficiënte dienstverlening.
• Opstellen van rapportages, analyses en rapporteren aan manager Customer Service & Transport en/of managing director.
• Stelt samen met de Manager CS & Transport de richtlijnen en procedures op voor de uitvoering van de werkzaamheden.
• Project management, deelname aan projecten en initiatie hiervan.
• Deelnemen aan operationele vergaderingen met klanten en leveranciers.

Jouw profiel

• HBO-diploma richting logistiek/economie of vergelijkbaar werk- denkniveau.
• Minimaal 3-5 jaar ervaring in de (internationale) logistieke dienstverlening, waarvan 2 jaar recente en succesvolle leidding gevende werkervaring in soortgelijke werkomgeving.
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Oplossing- en resultaat gericht.
• Kan goed sturing geven, zet duidelijke kaders uit en motiveert mensen.
• Klantgericht (met kritische instelling), zeer accuraat en een echte teamplayer.
• Stressbestendig, proactief en in staat zijn om prioriteiten te stellen.
• Flexibele houding ten aanzien van verschoven diensten / incidenteel overwerk.
• Beschikt over actuele kennis van de rij en rusttijden regeling en toe te passen vergunningen & documenten.
• Topografische kennis binnen de BeNeLux.
• Goede kennis van MS office (vnl. excel & word), ERP, WMS systemen en ervaring met PTV Intertour en Smarttour is een pré.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende button:

Voor meer informatie over de deze functie kun je contract opnemen met Mark van Boxtel (Manager Customer Services & Transport ) via 06 – 46.88.95.86.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!