Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling Support in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een professionele en resultaatgerichte

Teamleider support
(28 uur)

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team support. Als teamleider ben jij de spil in het team. Je stuurt, schept de voorwaarden, creëert uitdagingen om de medewerkers van de afdeling support de apotheken optimaal te kunnen ondersteunen. Dat betekent gestelde doelen najagen, uitkomsten van behaalde resultaten verzamelen en samenvatten, zodat de business (regiomanagers en operational excellence) wordt ontzorgd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je coacht en geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling Support en vult een verbindende rol tussen de verschillende teams.
 • De support processen worden continue gemonitord door je, en daar waar nodig verbetert. Daarnaast heb je een signalerende en rapporterende rol m.b.t knelpunten richting de diverse afdelingen.
 • Je coördineert en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de dienstverlening en de werkzaamheden van het team. Je bewaakt de voortgang van de administratieve handelingen en draagt er zorg voor dat processen worden opgevolgd
 • Beheren van databases en hierover proactief  rapporteren.
 • Organiseren en bewaken van diverse bijeenkomsten in het land voor andere afdelingen. Ondersteuning bieden aan diverse interne klanten.

Wie zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
 • Ervaring met operationeel leidinggeven aan teams.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van gangbare software programma's (zoals Excel, Word etc.)

Ons aanbod

Alliance Healthcare biedt een enerverende, collegiale werkomgeving en besteed bijzondere aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Diverse doorgroeimogelijkheden, verdieping in nieuwe (zorg) concepten en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christian Vader (manager operations & innovation) op telefoonnummer 06-51929551.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!