Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu om te anticiperen en mee te bewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Bij het Alloga distributiecentrum in Veghel is een vacature ontstaan voor een

Teamleider Quality Control (operations support)
(36-40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Het dagelijks sturing geven aan het team van operations support binnen Alloga en het uitvoeren van kwaliteitscontroles bij het ontvangen van (farmaceutische) goederen aan de hand van vooraf vastgestelde normen, zodat de afdeling een advies kan uitbrengen over de goederen van de klant.

Je taken zullen bestaan uit:

• Geven van aanwijzingen en richtlijnen aan medewerkers van operations support vanuit het vakgebied kwaliteit
• Zorgdragen voor goede bezetting en personeelsplanning
• Uitvoeren van kwaliteitscontroles bij het ontvangen van goederen en retour goederen van klant
• Communiceren van informatie m.b.t. kwaliteitscontroles aan de betreffende operationele afdelingen
• Registeren en opvolgen van afwijkingen
• Het onderhouden van klantcontacten met alle (inter)nationale klanten

Daarnaast houd je je bezig met:

• Uitlezen van apparatuur m.b.t. vervoerscondities
• Verwerken, controleren, registreren en verspreiden van documentatie
• Verzorgen van administratieve werkzaamheden

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een MBO+/ HBO werk- en denkniveau; kennis en ervaring met GDP en ISO9001. Wij vragen flexibiliteit in werktijden (in overeenstemming met het werkaanbod). Je hebt goede contactuele vaardigheden, je bent accuraat, slagvaardig en je bent hands-on. Verder ben je goed in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en je bent handig met MS Office.

Alloga biedt een uitdagende functie, goede doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, een positieve werksfeer en een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan bovenstaand profiel, reageer dan door jouw motivatiebrief en CV aan ons te sturen middels de volgende link:

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Joop Hamers (Warehouse Manager) via joop.hamers@alloga.nl .

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 425.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business en direct to patient), Spits (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.