Skip to content

Link to accessibility

Plaats jij de patiënt echt centraal en wil jij de medewerkers van het Alcura team ondersteunen in het verbeteren van het dagelijks leven van de patiënt?

Kom dan bij ons werken als:

Teamleider Medische Hulpmiddelen
(32-36 uur)

Wat bieden wij?

Wij bieden een team met leuke collega's in Meppel dat iedere dag bezig is om voor patiënten de best mogelijke zorg te organiseren. Het team van Alcura maakt onderdeel uit van Alliance Healthcare waar zorg op diverse manieren vorm wordt gegeven binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten.

We bieden een afwisselende functie binnen het team medische hulpmiddelen, waarin je de mogelijkheid hebt om met je team een dynamische werkomgeving neer te zetten binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket conform de richtlijnen van de KNMP.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO opleidingsniveau en werk-/denkniveau, en ervaring met callcenters.

Je hebt bewezen kennis van, affiniteit met en begrip van de markt van medische hulpmiddelen en de randvoorwaarden die gelden om in deze markt als leverancier en dienstverlener op te treden.

Je hebt aantoonbare ervaring in het (bege)leiden en coachen van een groot team met diverse collega's; verpleegkundigen en call center medewerkers.

Je vindt het leuk je focus te leggen op het organiseren en uitvoeren van new business concepten

Je bent zelfverzekerd en draagt met overtuiging bij aan het verhogen van de kwaliteit en het ontwikkelen van verdere professionalisering van de organisatie, o.a. door vormgeven en beschrijven van (nieuwe) werkprocessen en het uitwerken van een communicatiestructuur

Je zet jouw proactieve houding in om de nodige veranderingen te initiëren en te implementeren om meer efficiency te bereiken op basis van de HKZ kwaliteitssystemen.

Wat verwachten we van jou?

De teamleider is verantwoordelijk voor het aansturen van teamleden en het inplannen, bewaken, controleren, distribueren, declareren van en adviseren over hulpmiddelen.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel én ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button: 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met  Annelies de Lange, Alcura apotheek manager, 088-1040580

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!