Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons Customer contact center, team Customer service support, op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een ambitieuze;

Teamlead customer service support
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij de verbindende factor bent tussen onze klanten, je team en de interne organisatie. Je bent in staat om op een coachende manier je team aan te sturen en bent de verbindende factor binnen het Customer contact center en de interne organisatie. Je kunt je team self supporting laten werken. Je ziet knelpunten als een uitdaging, gaat ze niet uit de weg en wil processen verder optimaliseren of veranderen. Je bent gewend om te werken vanuit het principe "first time right". Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Coördineren en verbeteren van de customer service support werkzaamheden
• Coachen van en leidinggeven aan de medewerkers van het customer service support team
• Op basis van signalen van klanten of proactief op eigen bevindingen doen van voorstellen en doorvoeren van verbeteringen
• Bewaken van en rapporteren over voortgang en kwaliteit onderhanden werk
• Het beheren en vastleggen van informatie omtrent overeenkomsten en contracten met klanten en de bijbehorende klantgegevens
• Het samenstellen van overzichten en analyses en het geven van uitleg aan klanten hierover
• Het voorbereiden en bewaken van afspraken met klanten
• Het ondersteunen van accountmanagement door het aanleveren van klant specifieke informatie
• Het informeren van klanten m.b.t. te bestellen hoeveelheden, besteleenheden, prijzen, backorders, web portal orderafhandeling

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met zijn of haar team aan optimaal klantcontact en de daarbij behorende commerciële doelen werkt. Jouw ambitie is om een zelfstandige customerservice support professional te worden. Je bent in staat zelfstandig en gestructureerd te werken en houdt van werken in teamverband. Je bent sterk in het maken van analyses en kunt daaraan bevindingen en conclusies verbinden. Je hebt affiniteit met of zelfs al ervaring met de farmaceutische branche. Daarnaast beschik je over:

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde commerciële opleiding
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
• Goede communicatieve vaardigheden
• Ervaring met SAP
• Goede kennis van MS Office, in het bijzonder Excel is een pré
• Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
• Commerciële feeling
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatiebutton:

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!