Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.


Voor ons distributiecentrum in Meppel zijn wij op zoek naar een proactieve en resultaatgerichte

Teamlead
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als teamlead zorg je voor een goed verloop van de logistieke werkzaamheden door het tijdig signaleren van de knelpunten, het initiëren van verbetervoorstellen en het opstellen en bijhouden van de werkinstructies.

Je geeft leiding aan een team van circa 15 tot 30 medewerkers en bent verantwoordelijk voor het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je levert input voor de personeelsplanning, motiveert medewerkers en geeft feedback waar nodig. Daarnaast zie je toe op naleving van regels inzake orde, netheid en veilig werken.

Je rapporteert aan de warehouse manager.

Wie zoeken wij?

Je hebt kennis van het logistieke proces en bent in staat verbanden te leggen, belangrijke informatie te herkennen en alternatieve oplossingen te bedenken. Je bent betrokken en kunt samen met een team werken aan een gemeenschappelijk doel.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over:

  • Minimaal MBO + / HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met leidinggeven
  • Kennis en ervaring met het logistieke proces
  • Kennis van lean-methodiek
  • Sterke vaardigheden in plannen en organiseren en (onder druk) stel je de juiste prioriteiten
  • Het vermogen om snel te schakelen, ben je flexibel en stressbestendig
  • Goede kennis van Microsoft office.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Henrieke Kisjes - Oenema op telefoonnummer 06- 21899181.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!