Skip to content

Link to accessibility

Voor onze Boots apotheken zijn wij landelijk op zoek naar een enthousiaste

Supportassistente (32-36 uur)

De functie

Als supportassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Je bent allround inzetbaar binnen diverse apotheken om de apotheek waarin je tijdelijk bent gedetacheerd te ondersteunen en het team weer compleet te maken.

Voor de functie van supportassistent(e) geldt tevens dat je je er goed van bewust bent dat je een vertegenwoordiger bent van de centrale organisatie. Dit betekent dat je middels een positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding het beleid en de koers van de organisatie uitdraagt en mogelijke problemen en vraagstukken tot gewenste resultaten en/of oplossingen brengt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en gediplomeerde collega die ons team voor maximaal 36 uur per week komt versterken. Je hebt een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en je hebt kennis van farmacotherapie en de actuele wet- en regelgeving. Je hebt enkele jaren ervaring als (support)assistente en je bent bereid om je kennis op pijl te houden middels bij- en nascholing. Bij voorkeur ben je woonachtig in het midden van het land. Beheersing van Pharmacom is een pre.

Wat krijg jij?

Wij bieden je een uitdagende functie (tot maximaal 36 uur per week) met een goed salaris conform CAO en prima secundaire voorwaarden.

Boots apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Roger Kuijpers (Regiomanager) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Roger Kuijpers (Regiomanager) op telefoonnummer 06-15855683.