Skip to content

Link to accessibility

Visit your local website:

Ter versterking van onze Boots apotheken in de regio West-Nederland zijn wij op zoek naar een…

Support apothekersassistente
(24-36 uur)

Kun jij goed in teamverband werken en heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond? Ben jij flexibel, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij klantvriendelijk? Heb je enkele jaren ervaring als (support) assistente en kun je omgaan met Pharmacom? Heb je kennis van farmacotherapie en de actuele wet- en regelgeving en ben je bereid om je kennis op peil te houden middels bij- en nascholing?

De functie

Als support assistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

Je bent allround inzetbaar binnen diverse apotheken om de apotheek waarin je tijdelijk bent gedetacheerd te ondersteunen en het team weer compleet te maken.

Voor de functie van support assistent(e) geldt dat je je er goed van bewust bent dat je een vertegenwoordiger bent van de centrale organisatie. Wij verwachten van je dat je middels een positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding het beleid en de koers van de organisatie uitdraagt en mogelijke problemen en vraagstukken tot gewenste resultaten en/of oplossingen brengt.

De apotheken

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden je een uitdagende functie met een goed salaris conform CAO en prima secundaire voorwaarden.

Interesse?

Ben je op zoek naar een leuke baan in een uitdagende werkomgeving, neem dan contact met ons op. Je sollicitatie met cv en motivatie kun je richten aan Giselle Tak (regiomanager) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Giselle Tak (regiomanager) via het telefoonnummer 06-11352542

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!